fbpx
bloggers and brands

Youtube infodag voor merken en bedrijven

Heb jij altijd al willen adverteren op YouTube om jouw merk of bedrijf bekender te maken? Dan is het een goed idee om langs te komen op onze YouTube infodag voor merken en bedrijven. Op vrijdag 18 maart 2016 neemt ons team de tijd om jou te ondersteunen, bij het adverteren op YouTube met behulp van vloggers. Want een campagne draaien met vloggers is een precies werkje, waarmee wij jou graag bij helpen.

Tijdens onze infodag krijg je advies van twee experts op het gebied van branded content op YouTube. Een van de experts is afkomstig van onze partner in crime Age of Media Network. AGE is een fantastisch Nederlands mediabureau, met expertise op het gebied van adverteren op YouTube. Zij hebben dan ook enkele van de grootste vloggers van Nederland in hun netwerk. Door onze krachten te bundelen kunnen wij jou goed ondersteunen bij het online adverteren met vloggers.

youtube infodag

Tijdens de Bloggers and Brands featuring AGE infodag, krijg je vrijblijvend een uur van onze tijd. Binnen dit uur krijg je de volledige aandacht van onze YouTube experts, waarin je de volgende services van ons krijgt:

1. Een lekker kopje thee of koffie
2. Een korte uitleg over onze services
3. Drie tips op het gebied van adverteren middels vloggers en YouTube
4. Advies over welke services het beste aansluiten op jouw onderneming
5. Tijd om vragen te stellen

Klinkt goed, vind je ook niet? Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf of een collega opgeven via het onderstaande formulier. Dan krijg jij van ons binnen een week een bevestiging en kun je op 18 maart langskomen, op onze favoriete werkplek in Den Haag. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij!

Nog een keertje alle informatie op een rijtje:

Wie: Bloggers and Brands featuring Age of Media
Wat: Infodag voor merken en bedrijven
Waar: Het nieuwe kantoor aan de Oude middenweg 17, 2491 AC in Den Haag
Wanneer: 18 maart 2016
Hoe laat: tussen 10.00 en 18.00
Kosten: Een glimlach!
Niet vergeten: Pen, papier of laptop en al je vragen. Hier kun je alvast meer lezen over onze services!

Meldt jezelf aan via het onderstaande formulier. Let op, aanmelden kan tot 14 maart 2016!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Reserveer een plekje op onze infodag

* verplicht veld

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Vraagje? Antwoord!

Staat het antwoord op vraag of uitdaging er niet bij? Reserveer dan een plekje in onze agenda voor een Brand Babbeltje. No worries, no strings attached. Geboekt? Awesome! Vergeet niet om zelf te bellen naar ons kantoornummer. Die vind je in de bevestigingsmail. Wij zitten klaar om op de afgesproken dag en tijd de telefoon op te nemen. 

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Doorgaans reageren we binnen 48 uur op mails. 

Contact

Mail: info@bloggersandbrands.nl

Tel: 06 30 38 13 80

Zakelijke gegevens

KvK: 27360063
BTW: NL001176128B46
Algemene voorwaarden
Privacy protocol

© Bloggers and Brands sinds 2015