fbpx

Je bent er vast al helemaal klaar mee, maar wij moeten het toch nog even over het Coronavirus hebben. Dat doen wij bij Bloggers and Brands door de focus te leggen op de positieve kanten van de zaak. Wij volgen hierbij ook het advies en de maatregelen op van de overheid, onze huisartsenpost en het RIVM die momenteel naar verluidt tot en met 31 maart gelden.
 
Dit gaan wij doen: Wij werken door zodat je de gekozen marketingtools gewoon in kunt blijven zetten.
 
Bloggers and Brands levert met name services die online plaatsvinden zoals social media, public relations en influencer marketing. Events hebben wij voor dit jaar nog niet gepland waardoor wij ook niets hoeven afgelasten, handig! Ofwel, je hoeft als onze klant geen verminderde service te ervaren.
 
Wat er wel tijdelijk verandert is het volgende:
 
Alhoewel wij je graag de hand schudden als je bij ons kantoor binnenwandelt, laten wij dat nu op advies van het RIVM, de overheid en onze huisartsenpost achterwege. Maak je geen zorgen, wij vinden je nog steeds aardig en je bent altijd welkom! Uiteraard mag je ons elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bellen, Skypen of Zoomen. Mailen mag ook, wij reageren binnen 48 uur tenzij het weekend is.
 
Als laatste kan het zijn dat we niet op locatie kunnen werken om bijvoorbeeld beeldmateriaal te maken voor social media. Maak je geen zorgen, dat kunnen wij samen oplossen door ouder beeldmateriaal in een nieuw jasje te steken. Daarbij kun je ook de gewenste producten naar ons kantoor sturen, zodat wij in onze studio beeldmateriaal kunnen maken. Zo blijft het fysiek contact minimaal en de social media content gewoon online verschijnen.
 
Fotoshoots met modellen en medewerkers moeten wij wellicht wel even uitstellen. Immers willen wij uw en ons team een veilige werkomgeving bieden. Zijn er dus werknemers en/of modellen ziek, dan kunt u kijken naar een andere oplossing zoals modellen inhuren. Of de shoot tijdelijk verplaatsten tot wij van de overheid weer vrij mogen bewegen. Tot die tijd kunnen wij alsnog beeldmateriaal voor social media creëren met foto’s en video’s die u al aangeleverd heeft.

Coronavirus update

Ik heb een vraag:

Toch nog vragen over hoe wij je kunnen helpen tijdens deze uitzonderlijke situatie? Je kunt ons elke werkdag bereiken op 06 30 38 13 80 tussen 09.00 en 17.00. Mailen kan naar info@bloggersandbrands.nl. Doorgaans reageren we binnen 48 uur op mails. Mocht dat niet het geval zijn, dan is er wellicht iets misgegaan. Neem dan voor de zekerheid telefonisch contact met ons op.
 
Alvast een fijn weekend toegewenst,
 
Team Bloggers and Brands.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *