fbpx

Vijf PR tips voor schrijvers

De laatste tijd hebben wij contact gehad met schrijvers die balen van de slechte of simpelweg niet bestaande pr-strategieën voor hun boeken. Daarom geven wij je graag vijf PR tips voor schrijvers. Een boek schrijven kost namelijk veel tijd, moeite en geld. Dat wil je natuurlijk graag terugverdienen en dat kan alleen als mensen weten dat jouw boek bestaat en deze kopen.

Middels public relations zorg je ervoor dat de juiste persrelaties het nieuws over jouw boek verspreiden. Dat is niet binnen een week geregeld, daarom is het goed om op tijd te beginnen aan de pr-strategie. In onze nieuwste video vertellen wij je graag waar je op moet letten en waarom. Zo kun je voor je volgende boek op tijd starten met de PR en zo je boek goed promoten. In de video gaan wij aan de slag met de volgende vijf PR tips voor schrijvers:

1. PR planning
2. Storytelling
3. Persoonlijke connectie
4. Social media strategie
5. Het opvolgen persrelaties

 

Wij hopen dat je door deze tips lekker aan de slag kunt met de PR voor jouw nieuwste boek. Als je er alsnog niet uitkomt, stuur ons dan zeker even een mail via info@bloggersandbrands.nl of bel ons via 06 30 38 13 80.Wij helpen je graag met het opzetten van de juiste pr-strategie voor jou als schrijver en jouw boeken. Lees ook ons andere artikel over pr-tips voor schrijvers om jezelf nog beter te informeren.

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Schrijf je in voor onze maandelijkse business tips!

    * indicates required
    Start met een een adviesgesprek. Yes, boek mijn afspraak!