fbpx
bloggers and brands

Vijf PR tips voor schrijvers

De laatste tijd hebben wij contact gehad met schrijvers die balen van de slechte of simpelweg niet bestaande pr-strategieën voor hun boeken. Daarom geven wij je graag vijf PR tips voor schrijvers. Een boek schrijven kost namelijk veel tijd, moeite en geld. Dat wil je natuurlijk graag terugverdienen en dat kan alleen als mensen weten dat jouw boek bestaat en deze kopen.

Middels public relations zorg je ervoor dat de juiste persrelaties het nieuws over jouw boek verspreiden. Dat is niet binnen een week geregeld, daarom is het goed om op tijd te beginnen aan de pr-strategie. In onze nieuwste video vertellen wij je graag waar je op moet letten en waarom. Zo kun je voor je volgende boek op tijd starten met de PR en zo je boek goed promoten. In de video gaan wij aan de slag met de volgende vijf PR tips voor schrijvers:

1. PR planning
2. Storytelling
3. Persoonlijke connectie
4. Social media strategie
5. Het opvolgen persrelaties

 

Wij hopen dat je door deze tips lekker aan de slag kunt met de PR voor jouw nieuwste boek. Als je er alsnog niet uitkomt, stuur ons dan zeker even een mail via info@bloggersandbrands.nl of bel ons via 06 30 38 13 80.Wij helpen je graag met het opzetten van de juiste pr-strategie voor jou als schrijver en jouw boeken. Lees ook ons andere artikel over pr-tips voor schrijvers om jezelf nog beter te informeren.

Vraagje? Antwoord!

Staat het antwoord op vraag of uitdaging er niet bij? Reserveer dan een plekje in onze agenda voor een Brand Babbeltje. No worries, no strings attached. Geboekt? Awesome! Vergeet niet om zelf te bellen naar ons kantoornummer. Die vind je in de bevestigingsmail. Wij zitten klaar om op de afgesproken dag en tijd de telefoon op te nemen. 

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Doorgaans reageren we binnen 48 uur op mails. 

Contact

Mail: info@bloggersandbrands.nl

Tel: 06 30 38 13 80

Zakelijke gegevens

KvK: 27360063
BTW: NL001176128B46
Algemene voorwaarden
Privacy protocol

© Bloggers and Brands sinds 2015