fbpx

Vera Stupenea

de investering

Social media plan

Een social media plan op maat dat je zelf kunt implementeren.

advies gesprek

Een adviesgesprek met een adviesrapport inclusief alle besproken (en extra) tips omtrent social media content en marketing.

“VOORBEELDEN VAN ONS WERK.
KLIK OP HET PLAATJE VOOR DE GROTE VERSIE.”

Resultaten

Volgers:

Vera startte met zo’n 450 Instagram volgers voordat ze haar plan had ingezet. Het plan ontving ze op 12 april 2018 en op 6 mei tikte zij haar gewenste 1000 volgers aan op Instagram. Sinds december 2018 heeft zij meer dan 10.000 volgers op haar account behaald.

Investering:

Het merk

Vera Stupenea heeft meer dan vijftig educatieve boeken geschreven. Sinds 2017 is zij ook gestart met het schrijven van thrillers. Als auteur wil zij graag laten zien dat ze meer is dan slechts een schrijfster. Vera is een veelzijdige vrouw met veel talenten en die deelt zij graag met haar lezers.

Doel

Voor Instagram wilde Vera Stupenea graag binnen een paar maanden 1000 volgers behalen. Met name omdat ze zichzelf beter op de kaart wil zetten als schrijfster, maar ook omdat ze meer van zichzelf en haar persoonlijkheid wil laten zien.

Hoe doen wij dat?

Vera kwam bij ons terecht omdat ze graag advertenties wilde inzetten voor haar Instagram account. Omdat wij zagen dat haar eigen content het al erg goed deed, hebben wij dit afgeraden. In de plaats van advertenties adviseerden wij haar om gebruik te maken van een social media plan op maat. Hierdoor kan ze naar ons inzicht geld besparen op Instagram advertenties en toch haar doel van 1000 volgers bereiken.

Wat levert het op?

Voor het social media plan op maat kreeg Vera een uur advies. Samen met haar gingen wij belangrijke vragen af omtrent haar wensen, branding en verkoopdoelen voor haar toekomstige boeken. Hierdoor konden wij een social media plan voor 30 dagen opstellen. In het plan staan twee post opties per dag. Zo kan Vera van tevoren content maken en inplannen. Tevens hoeft zij niet zelf meer te bedenken welke content ze kan maken om haar Instagram doelen te behalen.

Het plan is ook volledig afgestemd op haar branding en persoonlijkheid. Na het ontvangen van het plan kon ze meteen aan de slag met posten. Voor Vera hebben wij ook twee quote cards gemaakt en hiervoor de PDS-files geleverd. Zo kan Vera zelf nieuwe quote cards maken in Photoshop wanneer ze maar wilt. Quotes doen het erg goed op Instagram en helpen Vera Stupenea om op een andere manier haar volgers, ofwel community aan te spreken.

Review

We vragen onze klanten graag om feedback en van Vera Stupenea kregen we de volgende reactie terug:

Een paar maanden geleden begon ik aan Instagram. Omdat ik een schrijver ben en in deze tijden jezelf op social media presenteren is heel belangrijk. Al snel ontdekte ik dat ik niet voldoende kennis in huis heb om mijn doel (mijn Instagram account laten groeien) te bereiken. Na niet te lang googelen kwam ik bij Bloggers and Brands terecht. Ik kreeg meteen persoonlijk aandacht.

We hebben gemaild en gebeld en zo doende op elkaar afgestemd wat ik nodig zou hebben om mijn doelen te bereiken. Na een grondig gesprek op kantoor van Bloggers and Brands heb ik een getailleerde Social Media Plan mogen ontvangen. Die volg ik nu sinds twee weken en heb al meer dan 900 volgers! Ik ben daar super blij mee. En als ik vragen heb kan ik de medewerkers van Bloggers and Brands altijd bellen. Ze nemen echt de tijd voor me. Kortom fantastische service op maat!

Schrijf je in voor onze maandelijkse business tips!

* indicates required
Start met een een adviesgesprek. Yes, boek mijn afspraak!