fbpx

Deze vacature is gesloten, wij hebben inmiddels een fijne collega gevonden.

Bloggers and Brands is hét marketing en pr-bureau in Den Haag. Sinds 2 april 2015 helpen wij (internationale beauty), fashion en lifestyle merken om zichtbaar te worden. 

Wij helpen merken met het bereiken van hun ideale klanten middels:

Met als doel meer winst dankzij branding, awareness, crossmediaal bereik en traffic. Om dat voor onze klanten te bereiken zoeken wij een nieuwe junior social media content creator. Ben jij een gezellige collega die deze taak aankan? Bekijk dan zeker onze nieuwe vacature voor parttime junior social media content creator in Den Haag. Wij zoeken GEEN freelancer!

Onze nieuwe content creator kan…

Zelf fotograferen, video’s maken, gifjes produceren, tekst en beeldmateriaal bewerken met Adobe programma’s. Je hebt oog voor detail en kunt de branding van onze klanten goed vertalen naar social media content. Instagram, Linkedin en Facebook feeds vullen met content waar volgers daadwerkelijk op reageren is jouw favoriete uitdaging. Van strategie tot uitvoer, jij zorgt ervoor dat de content op de juiste plek, dag en tijd online verschijnt.

content creator vacature

En hij of zij is…

Minimaal een tot twee dagen per week beschikbaar. Bloggers and Brands is lekker aan het groeien, dus het kan zomaar zijn dat we je in de toekomst graag meer dagen inzetten. Je bent redelijk flexibel, kunt snel schakelen en vind het niet erg om soms op locatie te werken. Efficiënt en effectief werken is waar jij naar streeft. Ons team bestaat altijd uit creatieve mensen die graag hun ideeën delen. Denk jij dat iets beter kan, dan durf je dat ook aan te geven.

Onze nieuwe content creator vult zijn dag met…

Checken wat onze klanten nodig hebben voor social media. Je durft met onze klanten in gesprek te gaan om erachter te komen wat zij nodig hebben. Hierdoor zie jij meteen voor je hoe we hun verhaal kunnen vertellen middels foto’s, GIF’s korte video’s. Op kantoor zet je samen met de rest van het team de content kalender in elkaar. De ene dag maak je hiervoor beeldmateriaal bij ons op kantoor, de volgende dag maak je behind the scenes foto’s in Amsterdam. Vervolgens verwerk je al het beeld, plant het in via Hootsuite en onderhoud je de communities.

Heb jij de volgende benodigdheden op zak?

Mail ons via info@bloggersandbrands.nl o.v.v. Vacature social media content creator met je motivatie, portfolio en foto.

Wellicht tot ziens,

Team Bloggers and Brands

P.S. Wegens de vele reacties die wij vaak krijgen houden wij de volgende richtlijn aan: Indien je geen reactie krijgt binnen twee weken ben je niet door naar de volgende ronde. Wij zoeken GEEN freelancer!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *