fbpx
bloggers and brands

Vacature: GESLOTEN

content creator vacature

Deze vacature is gesloten, wij hebben inmiddels een fijne collega gevonden.

Bloggers and Brands is hét marketing en pr-bureau in Den Haag. Sinds 2 april 2015 helpen wij (internationale beauty), fashion en lifestyle merken om zichtbaar te worden. 

Wij helpen merken met het bereiken van hun ideale klanten middels:

 • Public Relations
 • Social media content
 • Influencer marketing
 • Persevents en bedrijfsfeesten

Met als doel meer winst dankzij branding, awareness, crossmediaal bereik en traffic. Om dat voor onze klanten te bereiken zoeken wij een nieuwe junior social media content creator. Ben jij een gezellige collega die deze taak aankan? Bekijk dan zeker onze nieuwe vacature voor parttime junior social media content creator in Den Haag. Wij zoeken GEEN freelancer!

Onze nieuwe content creator kan…

Zelf fotograferen, video’s maken, gifjes produceren, tekst en beeldmateriaal bewerken met Adobe programma’s. Je hebt oog voor detail en kunt de branding van onze klanten goed vertalen naar social media content. Instagram, Linkedin en Facebook feeds vullen met content waar volgers daadwerkelijk op reageren is jouw favoriete uitdaging. Van strategie tot uitvoer, jij zorgt ervoor dat de content op de juiste plek, dag en tijd online verschijnt.

content creator vacature

En hij of zij is…

Minimaal een tot twee dagen per week beschikbaar. Bloggers and Brands is lekker aan het groeien, dus het kan zomaar zijn dat we je in de toekomst graag meer dagen inzetten. Je bent redelijk flexibel, kunt snel schakelen en vind het niet erg om soms op locatie te werken. Efficiënt en effectief werken is waar jij naar streeft. Ons team bestaat altijd uit creatieve mensen die graag hun ideeën delen. Denk jij dat iets beter kan, dan durf je dat ook aan te geven.

Onze nieuwe content creator vult zijn dag met…

Checken wat onze klanten nodig hebben voor social media. Je durft met onze klanten in gesprek te gaan om erachter te komen wat zij nodig hebben. Hierdoor zie jij meteen voor je hoe we hun verhaal kunnen vertellen middels foto’s, GIF’s korte video’s. Op kantoor zet je samen met de rest van het team de content kalender in elkaar. De ene dag maak je hiervoor beeldmateriaal bij ons op kantoor, de volgende dag maak je behind the scenes foto’s in Amsterdam. Vervolgens verwerk je al het beeld, plant het in via Hootsuite en onderhoud je de communities.

Heb jij de volgende benodigdheden op zak?

 • Je bent vanaf half maart beschikbaar
 • Je bezit 1 tot 3 jaar ervaring met het maken van beauty, fashion en lifestyle beeldmateriaal.
 • Je kunt fotograferen, filmen en teksten schrijven voor social media.
 • Jouw opleiding had iets te maken met beeld/design/marketing/communicatie.
 • Verhalen omzetten in beelden is echt jouw ding
 • Jij kan goede Nederlands en Engelse teksten schrijven
 • Ervaring met mensen en producten op de foto zetten in diverse omstandigheden.
 • Woonachtig in regio Den Haag
 • Je hebt goede kennis van Adobe programma’s en Hootsuite.

Mail ons via info@bloggersandbrands.nl o.v.v. Vacature social media content creator met je motivatie, portfolio en foto.

Wellicht tot ziens,

Team Bloggers and Brands

P.S. Wegens de vele reacties die wij vaak krijgen houden wij de volgende richtlijn aan: Indien je geen reactie krijgt binnen twee weken ben je niet door naar de volgende ronde. Wij zoeken GEEN freelancer!

Vraagje? Antwoord!

Staat het antwoord op vraag of uitdaging er niet bij? Reserveer dan een plekje in onze agenda voor een Brand Babbeltje. No worries, no strings attached. Geboekt? Awesome! Vergeet niet om zelf te bellen naar ons kantoornummer. Die vind je in de bevestigingsmail. Wij zitten klaar om op de afgesproken dag en tijd de telefoon op te nemen. 

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Doorgaans reageren we binnen 48 uur op mails. 

Contact

Mail: info@bloggersandbrands.nl

Tel: 06 30 38 13 80

Zakelijke gegevens

KvK: 27360063
BTW: NL001176128B46
Algemene voorwaarden
Privacy protocol

© Bloggers and Brands sinds 2015

Hello Brand Builder!

Momenteel nemen we geen nieuwe klanten aan voor uitvoerend werk.

Je kunt wel terecht bij Build my Business. Dat is onze business consulting en marketingadvies afdeling.

Ontdek hier alle consulting opties en boek gelijk een gratis Business Babbel.