fbpx

Dit is ons team

Wij maken high-end beauty, fashion en lifestyle merken zichtbaar.

team

Welkom bij Bloggers and Brands

Bloggers and Brands is hét marketing en pr-bureau in Den Haag sinds 2 april 2015. Wij helpen high-end beauty, fashion en lifestyle merken om zichtbaar te worden, zodat ze meer kunnen verkopen aan hun ideale klanten. Dit doen wij middels:

  • Influencer marketing
  • Public Relations
  • Persevents
  • Social media content

Ons team bespaart je tijd, stress en frustratie door de dagelijkse taken voor deze marketingtools van je over te nemen. Zo pluk je de vruchten van een goede marketing en/of pr-strategie terwijl je zelf relaxt verder werkt aan andere belangrijke taken.

Wij maken je merk zichtbaar middels publicaties in magazines en kranten, social media, events en influencer marketing. Op deze wijze trekken wij de aandacht van potentiële klanten, die we vervolgens naar de gewenste webshop of winkel sturen. Hierdoor kan jouw verkoopteam meer verkopen om de omzet en winst te verhogen.

En zo zijn we begonnen

Bloggers and Brands is ontstaan omdat eigenaresse Kaya-Quintana Broekhuijsen zelf als influencer werkt sinds 2008. Middels bloggen en vloggen leerde ze de wereld van online adverteren kennen. Als influencer stond ze bij diverse mediabureaus ingeschreven en werkte ze met mooie merken samen. Ze schreef advertorials en filmde branded video’s voor merken zoals BaByliss, Dove, Fanta, Libresse, Radio 538 en Spa fruit. Hierdoor zag ze een gat tussen merken en bureaus ontstaan, evenals een gat tussen de bureaus en influencers. Door de onvolledige processen liepen influencer campagnes minder soepel dan gewenst en vielen resultaten voor alle partijen vaak tegen.

Kaya-Quintana zag hoe ze deze gaten kon opvullen met goede methodes en oplossingen. Haar motto: “Als je denkt dat iets beter kan, dan moet je ervoor zorgen dat het gebeurd.” Zodoende werd Bloggers and Brands op 2 april 2015 gelanceerd. Sindsdien verzorgd ons team met veel plezier influencer marketing middels een methode die echt werkt. Bijna al onze collega’s zijn zelf ook zeer ervaren met bloggen, vloggen of het coördineren van influencers. Omdat wij regelmatig in de wereld van de influencers vertoeven, kunnen we onze klanten nog beter helpen met influencer marketing. Wij hebben de vinger aan de pols, waardoor we ook voor jouw merk de beste marketingstrategieën kunnen samenstellen.

Ons team

Bij Bloggers and Brands hebben wij een vast team dat regelmatig wordt aangevuld met kundige collega’s. Onze teamleden zijn voorzien van de nodige ervaring in de marketing en pr-branche. Eerder werkten onze collega’s bij merken zoals Benefit Cosmetics, Grazia magazine, influencer Negin Mirsalehi en diverse andere goede bureaus. Binnen ons netwerk hebben wij ook goede freelancers die ons regelmatig ondersteunen. Op deze wijze kunnen we jouw merk voorzien van alle professionals die je nodig hebt.

Wat levert onze service op?

Ons team denkt actief met je mee en richt zich op realistische doelen voor jouw merk. Van marketing advies tot het wegbrengen van perspakketjes naar het postkantoor, wij nemen je werk uit handen. Zo hou jij meer tijd over voor andere belangrijke taken. Wij onderhouden maandelijks contact en sturen je wekelijks een update wanneer je daar behoefte aan hebt.

Wij maken high-end beauty, fashion en lifestyle merken zichtbaar voor consumenten zodat zij meer kunnen verkopen.

De ROI, ofwel de Return Of Investment meten wij middels Clipit. Een extern bedrijf waar wij al vanaf de start van ons bureau mee werken. Zij meten onder andere het aantal publicaties, de pr-waarde en het crossmediaal bereik voor onze klanten. Zo weet je precies wat ons team oplevert middels maandelijkse rapporten. Perfect voor merken gericht op groei en investeren.

Onze ideale klant

Onze ideale klant staat open voor groei, nieuwe inzichten en ondersteuning. Diverse (internationale) merken zoals BRITA, Hema en de Nederlandse Vereniging van Diëtisten gingen je al voor. Het zijn merken die graag investeren in ons bureau, omdat zij willen groeien binnen hun bedrijf en branche. Ons team is namelijk altijd bezig met het vinden van de beste oplossingen voor onze klanten.

De merken waar wij graag mee werken genieten van onze aandacht, adviezen en tips. Als marketing en pr-bureau werken we dagelijks vol trots en plezier met onze klanten samen. Met als doel om onze klanten te ontzorgen en goede resultaten te leveren. Onze ideale klant geniet onze goede intenties en investeert graag in onze full service aanpak.

Tarieven

Bij Bloggers and Brands doen we het net even anders dan het gemiddelde marketing en pr-bureau. Zo bieden we onze klanten hoogwaardige services zonder onnodige kosten. Hoe wij dat doen?

  1. Geen uurtje factuurtje! Wij hanteren vaste tarieven zodat je nooit voor een ongewenste financiële verrassing komt te staan.
  2. Onze klanten vinden geen onnodige kosten terug op hun factuur. Zo rekenen wij geen bureau- en administratiekosten.
  3. Wij geloven in realistische doelen en specialiseren. Wij doen alleen waar we goed in zijn. Is er iets wat wij niet kunnen, dan kennen we vaak een professional die het wel kan. Zo ondersteunen wij onze klanten waar nodig door ons grote netwerk zonder extra kosten.
  4. Ons team bestaat uit professionals die weten hoe ze effectief en efficiënt resultaten kunnen genereren. Hierdoor besteden wij onze tijd gunstig voor onze klanten.

Aan de slag? Laat het ons weten!

Schrijf je in voor onze maandelijkse business tips!

* indicates required
Start met een een adviesgesprek. Yes, boek mijn afspraak!