fbpx

Dream Team

Bloggers and Brands heeft professionals die je graag te woord staan, zelfs als je lastige vragen hebt of ergens niet uitkomt. Kom gezellig langs op ons kantoor, wij helpen je graag verder.

Welkom bij Bloggers and Brands

Wij zijn hét marketing en pr-bureau in Den Haag. Wij bieden high-end beauty, fashion en lifestyle merken volledige ondersteuning. Onze services zijn perfect voor groeiende en gevestigde merken die het zelf te druk hebben voor marketing en public relations. Dankzij ons team worden deze handige marketing tools goed ingezet en houden onze klanten meer tijd over voor hun eigen belangrijke taken. Voor onze merken verzorgen we de volgende services:


  • Public Relations
  • Influencer marketing
  • Marketing advies
  • Social media content
  • Persevents

Wat levert onze service op?

Ons team denkt actief met je mee en richt zich op realistische doelen voor jouw merk. Van marketing advies tot het wegbrengen van perspakketjes naar het postkantoor, wij nemen je werk uit handen. Zo hou jij meer tijd over voor andere belangrijke taken. Wij onderhouden maandelijks contact en sturen je wekelijks een update wanneer je daar behoefte aan hebt.

Wij zorgen ervoor dat de juiste doelgroep jouw merk weet te vinden, zodat jij meer kunt verkopen.


De ROI, ofwel de Return Of Investment meten wij middels Clipit. Een extern bedrijf waar wij al vanaf de start van ons bureau mee werken. Zij meten onder andere het aantal publicaties, de pr-waarde en het crossmediaal bereik voor onze klanten. Zo weet je precies wat ons team oplevert middels maandelijkse rapporten. Perfect voor merken gericht op groei en investeren.Onze ideale klant

Onze ideale klant staat open voor groei, nieuwe inzichten en ondersteuning. Merken zoals BRITA, Hema en de Nederlandse Vereniging van Diëtisten gingen jou al voor. Het zijn merken die graag investeren in ons bureau, omdat zij willen groeien binnen hun bedrijf en branche. Ons team is namelijk altijd bezig met het vinden van de beste oplossingen voor onze klanten.


De merken waar wij graag mee werken genieten van onze aandacht, adviezen en tips. Als marketing en pr-bureau werken we dagelijks vol trots en plezier met onze klanten samen. Met als doel om onze klanten te ontzorgen en goede resultaten te leveren. Onze ideale klant geniet onze goede intenties en investeert graag in onze full service aanpak.Tarieven

Bij Bloggers and Brands doen we het net even anders dan het gemiddelde marketing en pr-bureau. Zo bieden we onze klanten hoogwaardige services zonder onnodige kosten. Hoe wij dat doen?


  1. Alhoewel we een prachtig kantoor hebben, geven wij er geen duizenden euro's aan uit. Zo hoeven onze klanten niet mee te betalen aan overbodige luxe.
  2. Onze klanten vinden geen onnodige kosten terug op hun factuur. Zo rekenen wij geen bureau- en administratiekosten.
  3. Wij geloven in realistische doelen en specialiseren. Wij doen alleen waar we goed in zijn. Is er iets wat wij niet kunnen, dan kennen wij vaak een professional die het wel kan. Zo ondersteunen wij onze klanten waar nodig door ons grote netwerk zonder extra kosten.
  4. Ons team bestaat uit professionals die weten hoe ze effectief en efficient resultaten kunnen genereren. Hierdoor besteden wij onze tijd gunstig voor onze klanten.

Onze workflow

Onze resultaten spreken voor zich

0

Publicaties

0

Euro aan pr-waarde

0

Crossmediaal bereik

Wil je graag aan de slag? Bel: 06 30 38 13 80 | Mail: info@bloggersandbrands.nl

bloggers and brands
Kaya-Quintana Broekhuijsen

Eigenaresse

0630381380

Danielle Dorst – de Jonge

Pr-manager en redactrice

0630381380

Susan Wijdemans

Redactrice

0630381380

Schrijf je in voor onze maandelijkse business tips!

* indicates required
Start met een een adviesgesprek. Yes, boek mijn afspraak!