fbpx
bloggers and brands

Social media uitbesteden voor fashion merken

Bloggers and Brands creëert social media content voor beauty, fashion en lifestyle merken. In dit artikel zoomen we in op Instagram en Facebook content voor fashion merken. Veel modemerken hebben geen tijd om elke dag originele content te maken. Social media kanalen worden hierdoor vaak verwaarloost waardoor er flink wat winst blijft liggen. Social media uitbesteden is dan ook een goed idee. Middels onze social media service regelt ons team voor jouw merk de volgende social media zaken:

  • Content creëren en verspreiden.
  • De community onderhouden.
  • Acties en kortingen communiceren.
  • Passende teksten en hashtags.
  • Visuals en branding.
  • Foto en video shoots.
  • Blog artikelen schrijven gericht op SEO.
  • Nieuwsbrieven opstellen en verspreiden.

[one_half padding=”0 5px 0 0″]social media content voor fashion merken[/one_half]

[one_half_last padding=”0 0 0 5px”]social media uitbesteden[/one_half_last]

[one_half padding=”0 5px 0 0″]Social media uitbesteden[/one_half]

[one_half_last padding=”0 0 0 5px”]social media beheer den haag[/one_half_last]

Uiteraard wil je ook graag zien hoe de content voor jouw merk eruit kan zien. Daarom hebben wij vast wat mooie voorbeelden gemaakt. Zo hebben we posts voor dames en herenkleding gemaakt. We hebben diverse stylen ontwikkelt en we creëren graag ook voor jouw merk een authentieke en originele huisstijl. Hierbij kijken we naar je wensen en de branding van je merk. We maken alles op maat zodat je altijd uniek beeldmateriaal voor je social media kanalen ontvangt.

Door de originele huisstijl kun je op geheel eigen wijze kortingscodes, promoties en nieuws communiceren. Van een leuke members only actie tot de opening van een nieuwe winkel, wij maken van alles! Hiervoor komen wij op locatie foto’s en korte video’s maken. Echter kun je ook kleding, schoenen en accessoires naar ons kantoor in Den Haag opsturen. Daar hebben wij namelijk een fijne studioruimte waar we mooie sfeerbeelden en productfoto’s kunnen maken. Yes, we hebben alles in huis voor de beste content!

[one_half padding=”0 5px 0 0″]social media uitbesteden fashion merk[/one_half]

[one_half_last padding=”0 0 0 5px”]social media marketing bureau[/one_half_last]

[one_half padding=”0 5px 0 0″]instagram content laten maken[/one_half]

[one_half_last padding=”0 0 0 5px”]content marketingbureau[/one_half_last]

Bij Bloggers and Brands werken er minimaal twee teamleden aan de content voor je fashion merk. Hierdoor kunnen wij snel nieuw beeldmateriaal ontwikkelen, dat we ook nog eens voor je inplannen met de juiste teksten. Ons doel is om jou (en je team) te ontlasten als het gaat om social media content maken en de kanalen beheren. Zo kun jij je focussen op belangrijke taken zoals verkoop voor een goede omzet en meer winst. Ondertussen sturen wij meer traffic naar de gewenste webshop of winkel, zodat je ook daadwerkelijk meer potentiële klanten kunt helpen.

Ook gebruik maken van onze social media service?

Bij Bloggers and Brands maken wij als enige bureau in Nederland originele content voor beauty, fashion en lifestyle merken. Wij hebben handige opties voor startups, maar ook voor groeiende en grotere bedrijven. Van content aanleveren tot alles van je overnemen zodat je meer tijd overhoudt voor andere belangrijke taken. Bekijk onze social media content mogelijkheden en mail naar info@bloggersandbrands.nl voor advies op maat. Uiteraard mag je ons ook altijd bellen via 06 30 38 13 80.

Yes, stuur mij handige business tips!

* indicates requiredVraagje? Antwoord!

Staat het antwoord op vraag of uitdaging er niet bij? Reserveer dan een plekje in onze agenda voor een Brand Babbeltje. No worries, no strings attached. Geboekt? Awesome! Vergeet niet om zelf te bellen naar ons kantoornummer. Die vind je in de bevestigingsmail. Wij zitten klaar om op de afgesproken dag en tijd de telefoon op te nemen. 

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Doorgaans reageren we binnen 48 uur op mails. 

Contact

Mail: info@bloggersandbrands.nl

Tel: 06 30 38 13 80

Zakelijke gegevens

KvK: 27360063
BTW: NL001176128B46
Algemene voorwaarden
Privacy protocol

© Bloggers and Brands sinds 2015