fbpx

Social media content plan op maat voor €500

Wil je graag aan de slag met Instagram en Facebook, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Laat Bloggers and Brands je helpen met een social media plan op maat dat je zelf kunt inzetten. De perfecte oplossing voor startups en eenmanszaken in de beauty, fashion en lifestyle branche!

De resultaten

Bij Bloggers and Brands ben je in goede handen, want wij zorgen ervoor dat je de volgende voordelen binnen 7 werkdagen ontvangt:

Social media plan op maat €500*

 1. Adviesgesprek van 1 uur.
 2. Tip en actielijst n.a.v. het adviesgesprek.
 3. Instagram en Facebook analyse.
 4. Een social media strategie op maat in te zetten voor Instagram en Facebook, met twee post opties per dag.
 5. Huidig social media plan nakijken en vernieuwen.

Wat wij doen

Onze DIY-service is geschikt voor startups en kleinere merken. Wij nemen niet alle taken van je over, maar zorgen ervoor dat je ze middels een goed plan zelf kunt uitvoeren. Zo starten wij met een brainstormsessie om je wensen en doelen in kaart te brengen. We kijken naar wat je al gedaan hebt en wat je kunt aanpassen in je huidige social media strategie.

Ons team maakt daarna een social media strategie op maat, die je vervolgens zelf kunt implementeren. Zo kun je werken aan het verbeteren van de social media accounts van je merk. Uiteraard kun je later altijd gebruik maken van onze full service oplossingen, waarbij we alles voor je doen omtrent social media content.

Mijn bedrijf heeft meer nodig

Onze full service aanpak is perfect voor groeiende en gevestigde merken die het zelf te druk hebben voor het maken en plaatsen van social media content. Vanaf €799 per maand neemt ons social media team al deze taken van je over, zodat jij meer tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken. Naast het bovengenoemde social media plan op maat, krijg je elke maand origineel beeldmateriaal voor jouw merk.

We maken een mix van foto’s, designs en korte video’s.  Deze worden netjes voor je ingepland met passende teksten en hashtags. Dit doen we aan de hand van een social media plan op maat en je eigen marketing kalender. Samen kunnen we zo de juiste informatie en het verhaal over je merk op social media verspreiden. Wij werken aan het verhogen van je volgers, likes, reacties en de community. Tevens sturen we aan op meer traffic naar de gewenste webshop of website voor conversie.

Aan de slag!

Wil je gebruik maken van ons social media plan op maat of wil je liever meteen alles uitbesteden? Mail dan naar info@bloggersandbrands.nl of bel naar 06 30 38 13 80 voor een passende oplossing. Deze merken gingen je al voor:

 • Bootiez ontving elke maand 30 originele beelden en teksten voor Instagram en Facebook.
 • Hema ontving zes blog artikelen op maat voor hun blog.
 • Impact makers kreeg binnen twee maanden 100 likes erbij op hun Facebook pagina.
 • Vera Stupenea ging van 500 naar 10.000 Instagram volgers binnen vier maanden.

*Onze tarieven zijn altijd exclusief btw.

Yes, ik wil ook een social media plan!

Vraag je social media plan hier aan.

* indicates required field
Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Schrijf je in voor onze maandelijkse business tips!

  * indicates required
  Start met een een adviesgesprek. Yes, boek mijn afspraak!