fbpx

de investering

Pr-service

Een persbericht push waarbij wij middels een persbericht en follow up's binnen twee maanden publicaties genereren.

persevent

Een event waarbij de pers zelf de kleding van Miss Chaos kon passen. Tevens mochten ze ermee op de foto bij een professionele fotograaf.

miss chaos

“VOORBEELDEN VAN ONS WERK.
KLIK OP HET PLAATJE VOOR DE GROTE VERSIE.”

Resultaten

Publicaties en pr-waarde:

  1. Persbericht artikel op Sylvahna.nl – Pr-waarde €75
  2. Collectie artikel op Sylvahna.nl – Pr-waarde €75
  3. Persevent verslag op Yustsome.nl – Pr-waarde €75
  4. Diverse social media posts – Pr-waarde €275

Crossmediaal bereik: 17.500 impressies/mensen bereikt.

Investering:

Het merk

Het modelabel Miss Chaos is onderdeel van het in 2008 opgerichte Chaos-and-Order.com B.V. Onder deze naam creëerde eigenaresse Miranda Smid het gelijknamige kinderkleding merk. Als onderneemster is Miranda voorzien van jarenlange ervaring in de modewereld. Zij draait haar hand niet om voor productie, inkoop, design en verkoop.

Haar passie voor mode deelt zij graag middels haar kledingmerken zoals het nu zelfstandige Miss Chaos. Sinds maart 2018 kun je dan ook een meer volwassen en verfijnde Miss Chaos collectie bewonderen en dragen. Het nieuwe Miss Chaos is gericht op de modebewuste en zelfstandige ‘thirtysomething’ vrouw, die graag elke dag in een elegant en vrouwelijk outfit naar buiten treedt.

Doel

Miss Chaos lanceerde in april 2018 de eerste collectie. Om de nieuwe webshop en collectie onder de aandacht te brengen, wilde het merk middels een persbericht meer naamsbekendheid en publicaties genereren.

Hoe doen wij dat?

Middels een persbericht en follow-up’s laten wij onze persrelaties weten dat merk vernieuwd is. Tevens delen wij meteen de nieuwe collectie en sporen we persrelaties aan om over het merk te schrijven. Miss Chaos werd ook gepresenteerd op onze persdag, waardoor wij op social media veel real time publicaties konden genereren. Denk aan ruim dertig Instagram posts en stories.

Wat levert het op?

Naar aanleiding van het persbericht ontstonden er publicaties over het merk en de nieuwe collectie. Tevens kregen wij direct aanvragen binnen van persrelaties om te mogen schrijven over het merk. Miss Chaos heeft ook besloten om mee te doen aan onze exclusieve Fashion Press Day op 31 mei 2018. Hierdoor ging het crossmediaal bereik in dezelfde week met name op social media sterk omhoog.