Mehron makeup

Resultaten voor Mehron makeup

 

Een adviesgesprek met een adviesrapport inclusief alle besproken (en extra) tips omtrent marketing, public relations, social media content en influencer marketing. Door het adviesrapport met praktische tips kan Mehron makeup het merk in Nederland versterken en meer resellers aantrekken.

Investering:

 

Het merk

Mehron makeup is een cosmetica merk van Amerikaanse bodem. Het merk is ontstaan in 1927 en creΓ«ert professionele producten voor body- en face painters en make-up artists. Het merk is alweer een paar jaar in Nederland en andere Europese landen zoals BelgiΓ«, Duitsland, Griekenland en Luxemburg verkrijgbaar. Professionals over de hele wereld kunnen nu gebruik maken van de Mehron cosmetica producten om hun werk en kunst te verbeteren.

 

Doel

De Nederlandse distributeur werkt graag aan het verbeteren van Mehron Nederland en kwam daarom bij ons langs voor een adviesgesprek. Door het adviesgesprek kon de distributeur tot nieuwe inzichten komen om het merk te versterken. De besproken onderwerpen waren naamsbekendheid, branding, werken met influencers, public relations om zo meer resellers aan te trekken en de winst te verhogen.

 

Hoe doen wij dat?

Voor een adviesgesprek en rapport mogen merken van tevoren hun vragen mailen. Ons team gaat daarna aan de slag met een korte analyse van het merk. Wij bekijken de website, social media kanalen en doen onderzoek naar de huidige status. Tijdens het gesprek geven wij antwoord op de gestelde vragen en bieden wij de ruimte om te brainstormen over nieuwe ideeΓ«n. Wij kijken naar welke dingen er al goed gaan en wat wij kunnen verbeteren.

 

Wat levert het op?

Na het adviesgesprek worden alle tips en tricks in het adviesrapport beschreven. Tevens geven wij praktische tips mee die het merk direct kan implementeren. Wij leveren ook relevante bronnen, website en tools aan. Indien gewenst raden wij diverse marketing tools, onze services of freelancers aan die het merk kunnen helpen om de verbeteringen door te voeren. Het resultaat is snel en effectief veranderingen door kunnen voeren om het merk te verbeteren en doelen te bereiken.

 

Review

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Schrijf je in voor onze maandelijkse business tips!

    * indicates required
    Start met een een adviesgesprek. Yes, boek mijn afspraak!