fbpx

de investering

Pr-service

Een persbericht push waarbij wij middels een persbericht en follow up's binnen twee maanden publicaties genereren.

advies gesprek

Een adviesgesprek met een adviesrapport inclusief alle besproken (en extra) tips omtrent marketing, public relations, social media content en influencer marketing.

“VOORBEELDEN VAN ONS WERK.
KLIK OP HET PLAATJE VOOR DE GROTE VERSIE.”

Resultaten

Publicaties en pr-waarde:

  1. Youtube review door Makeup by Namaisa – Pr-waarde €500
  2. Instagram giveaway dankzij Makeup by Namaisa – Pr-waarde €50
  3. Instagram post door Makeup by Namaisa – Pr-waarde €75
  4. Review en giveaway dankzij Thegirlnextdoor.nl – Pr-waarde €150
  5. Instagram post door Thegirlnextdoor.nl – Pr-waarde €35
  6. Gooisch magazine giveaway issue maart 2019 – Pr-waarde €458
  7. Review en giveaway op Beautybybabs.com – Pr-waarde €150
  8. Persbericht artikel op Beautybybabs.com – Pr-waarde €150
  9. Instagram post door Serafina – Pr-waarde €10

Totale pr-waarde: €1578

Investering:

Het merk

Mehron makeup is een cosmetica merk van Amerikaanse bodem. Het merk is ontstaan in 1927 en creëert professionele producten voor body- en face painters en make-up artists. Het merk is alweer een paar jaar in Nederland en andere Europese landen zoals België, Duitsland, Griekenland en Luxemburg verkrijgbaar. Professionals over de hele wereld kunnen nu gebruik maken van de Mehron cosmetica producten om hun werk en kunst te verbeteren.

Doel

De Nederlandse distributeur werkt graag aan het verbeteren van Mehron Nederland en kwam daarom bij ons langs voor een adviesgesprek. Door het adviesgesprek kon de distributeur tot nieuwe inzichten komen om het merk te versterken. De besproken onderwerpen waren naamsbekendheid, branding, werken met influencers, public relations om zo meer resellers aan te trekken en de winst te verhogen.

Hoe doen wij dat?

Voor een adviesgesprek en rapport mogen merken van tevoren hun vragen mailen. Ons team gaat daarna aan de slag met een korte analyse van het merk. Wij bekijken de website, social media kanalen en doen onderzoek naar de huidige status. Tijdens het gesprek geven wij antwoord op de gestelde vragen en bieden wij de ruimte om te brainstormen over nieuwe ideeën. Wij kijken naar welke dingen er al goed gaan en wat wij kunnen verbeteren.

Middels onze pr-service heeft ons pr-team twee maanden gewerkt aan publicaties die de doelgroep van Mehron aanspreken. In dit geval vrouwen die gek zijn op kwalitatief goede cosmetica, make-up art en nieuwe beauty technieken. Tevens hebben we gewerkt aan meer traffic naar de webshop middels links in online publicaties, social media en in het persbericht.

Wat levert het op?

Na het adviesgesprek worden alle tips en tricks in het adviesrapport beschreven. Tevens geven wij praktische tips mee die het merk direct kan implementeren. Wij leveren ook relevante bronnen, website en tools aan. Indien gewenst raden wij diverse marketing tools, onze services of freelancers aan die het merk kunnen helpen om de verbeteringen door te voeren. Het resultaat is snel en effectief veranderingen door kunnen voeren om het merk te verbeteren en doelen te bereiken.

Dankzij de pr-service nieuwe publicaties die de Nederlandse make-up liefhebbers op een leuke manier kennis laten maken met het merk. De publicaties bestaan uit een mix van Youtube, social media, blog en magazine mentions.