fbpx
bloggers and brands

Meet Bloggers and Brands: Infodag

Heb jij net als veel andere ondernemers moeite met het inzetten van bloggers, PR en social media voor je eigen bedrijf? Wil je daar graag iets aan doen, omdat je weet dat je daardoor als bedrijf kan groeien? Kom dan langs bij Bloggers and Brands, want wij hebben dé oplossing voor jou. Op 24 september 2015 zijn wij daarom een hele dag beschikbaar voor vrijblijvend advies.

Op deze dag zijn alle ondernemers die ondersteuning zoeken bij hun online marketing strategie van harte welkom. Tijdens de Meet Bloggers and Brands infodag krijg je een uur van onze tijd. Binnen dit uur krijg je de volledige aandacht van een van onze accountmanagers, waarin je de volgende services van ons krijgt:

1. Een lekker kopje thee of koffie
2. Een korte uitleg over onze services
3. Drie tips op het gebied van adverteren middels bloggers, PR en Social media m.b.t. jouw bedrijf
4. Advies over welke services het beste aansluiten op jouw onderneming
5. Tijd om vragen te stellen

Meet Bloggers and Brands vrijblijvend advie

Klinkt goed, vind je ook niet? Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf of een collega opgeven via het onderstaande formulier. Dan krijg jij van ons binnen een week een bevestiging en kun je op 24 september langskomen, op onze favoriete werkplek in Den Haag. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij!

Nog een keertje alle informatie op een rijtje:

Wie: Bloggers and Brands
Wat: Meet Bloggers and Brands
Waar: Oude Middenweg 17, 2491 AC in Den Haag
Wanneer: 24 september 2015
Hoe laat: tussen 09.00 en 17.00
Kosten: Een glimlach!
Niet vergeten: Pen, papier of laptop en al je vragen. Hier kun je alvast meer lezen over onze services!

Meldt jezelf aan via het onderstaande formulier en dan zien wij jou tijdens Meet Bloggers and Brands. Let op, aanmelden kan tot 20 september 2015!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Reserveer een plekje op onze infodag

* verplicht veld

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Vraagje? Antwoord!

Staat het antwoord op vraag of uitdaging er niet bij? Reserveer dan een plekje in onze agenda voor een Brand Babbeltje. No worries, no strings attached. Geboekt? Awesome! Vergeet niet om zelf te bellen naar ons kantoornummer. Die vind je in de bevestigingsmail. Wij zitten klaar om op de afgesproken dag en tijd de telefoon op te nemen. 

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Doorgaans reageren we binnen 48 uur op mails. 

Contact

Mail: info@bloggersandbrands.nl

Tel: 06 30 38 13 80

Zakelijke gegevens

KvK: 27360063
BTW: NL001176128B46
Algemene voorwaarden
Privacy protocol

© Bloggers and Brands sinds 2015