fbpx

The Little Black Dress webshop is een nieuwe webshop die in 2016 is gestart. In deze webshop vind je prachtige Scandinavische kledingmerken, waarmee The Little Black Dress webshop perfect inspeelt op de vraag naar dergelijke merken. In de webshop vind je merken zoals Nümph, Mads Nørgaard en Soft rebels. Deze merken bieden tijdloze collecties in mooie kleuren die geschikt zijn voor elke vrouw met een liefde voor ‘everything Scandinavian.’

Doel

The Little Black Dress webshop is eind 2016 gestart en wilde graag werken aan SEO, linkbuilding en naamsbekendheid. Het is een van de weinige webshops die zich echt richt op Scandinavische merken en dat mag goed belicht worden. De webshop wilde graag een fashion blogger en social media influencer inzetten om de eigen social media kanalen een boost te geven. Tevens liepen er een aantal give aways die de webshop wilde promoten.

Hoe doen wij dat?

The Little Black Dress webshop heeft gekozen voor een fashion blogger om meer Instagram volgers te genereren. Daarnaast heeft de webshop een advertorial aangevraagd om te werken aan linkbuilding, SEO en naamsbekendheid. Voor de webshop hebben wij onze fashion blogger Sonja ingezet om prachtig beeldmateriaal te maken voor de webshop. Het beeldmateriaal heeft Sonja via Instagram en haar blog verspreidt om te werken aan de doelen.

Wat levert het op?

Een mooie advertorial die de lezers van Sonja aanspoort om eens The Little Black Dress webshop te bezoeken. Daarnaast konden wij middels de advertorial de gewenste give away van The Little Black Dress webshop op Facebook promoten. Middels twee Instagram posts konden wij ook het aantal Instagram volgers van de webshop zelf verhogen. Als laatste hebben een aantal andere fashion websites de outfit van Sonja doorgeplaatst. Deze sites linken weer terug naar de advertorial van Sonja, waardoor wij nog meer lezers kunnen vertellen over deze mooie webshop.

Review

Inmiddels hebben wij ook mogen vernemen dat het jurkje dat Sonja heeft gepromoot uitverkocht is.