fbpx
bloggers and brands

Last minute PR tips

Het einde van het jaar is in zicht en dat biedt nog een laatste PR kans voor 2015. De PR-afdeling van Bloggers and Brands draait daarom op dit moment overuren. Waarom? PR stopt nooit! Public Relations moet je ten alle tijden onderhouden. De laatste vragen, mails en telefoontjes van het jaar willen wij zo goed mogelijk beantwoorden. Zo kunnen onze klanten en ons team met een gerust hart de feestdagen starten. Bekijk snel onze last minute PR tips, zodat ook jij straks lekker kunt relaxen.

Bedanken kan nooit kwaad

Het hebben van klanten is niet vanzelfsprekend. In een tijd waarin bedrijven als paddenstoelen uit de grond schieten, moet je jezelf echt bewijzen aan (potentiële) klanten. De klanten die je al hebt, mag je best eens laten zien dat je hen waardeert. Zij hoeven namelijk niet bij jou als klant te blijven. Voor het einde van het jaar kun je ze bijvoorbeeld even bellen, een kaartje of een klein cadeautje sturen. Vergeet het niet te personaliseren!

Wij doen het zelf ook. Alhoewel we tijdens de feestdagen dicht zijn, laten wij tussendoor geen kans onbenut om iedereen te bedanken. En met iedereen bedoelen wij onze premium bloggers, vloggers en social media influencers. Maar ook onze (potentiële) klanten en mensen die interesse in Bloggers and Brands hebben getoond. Iedereen krijgt van ons een kaartje en een kleinigheidje.

last minute pr tips

Het blijven mensen

Bloggers and Brands heeft een motto:

A personal touch in a digital age

Daar houden wij ons aan omdat we met bedrijven werken. Achter die bedrijven zitten mensen en die hebben ongeacht het digitale tijdperk behoefte aan persoonlijk contact. Het is heel handig dat je veel online kunt regelen, echter is het nog veel fijner als je even kunt bellen of langskomen. Als je nog niet zeker bent van een beslissing of veel vragen hebt, is dat heel prettig!

Wij staan al onze klanten persoonlijk te woord, tenzij ze een andere wijze prefereren. Dus ook als zij voor de kerstdagen toch nog even iets willen vragen, kunnen zij bij ons terecht. Jijzelf zou ook niet prettig de feestdagen ingaan, als je nog ergens onzeker over bent met betrekking tot jouw bedrijf. Vergeet dus niet om jouw klanten een kans te geven om de laatste vragen te stellen. Geef ze uit jezelf nog een laatste update of stuur ze even een mailtje.

Social media

Heb je tijdens de feestdagen andere openingstijden? Maak dan gebruik van je social media kanalen om dat even extra te communiceren. Mailboxen zitten aan het einde van het jaar behoorlijk vol. Jouw klanten bekijken daarom wellicht sneller even op social media om de laatste updates mee te krijgen. Heeft een (potentiële) klant nog een vraag? Dan kun je die via Twitter nog even beantwoorden. En op Instagram en Facebook plaats je een feestelijk plaatje met de beste wensen. Je kunt natuurlijk ook een extra nieuwsbrief met updates verspreiden onder alle klanten.

pr tips

Email

Wij werken zelf vaak telefonisch en per mail. Voor al onze mailadressen stellen wij een automatische reply boodschap in tijdens de feestdagen. Wij raden jou aan om hetzelfde te doen. In de automatische reply boodschap kun je bijvoorbeeld de geïnteresseerde bedanken voor het zenden van de email. Daarna kun je kort uitleggen dat je tijdens de feestdagen andere openingstijden hanteert en hoe je het antwoorden van de mails oplost. Uiteraard wens je ze als laatste fijne feestdagen toe.

Zo weten de mensen die jou hebben gemaild waar ze aan toe zijn. Als ze niet direct een persoonlijke mail terugkrijgen, dan weten ze in ieder geval dat hun mail goed is aangekomen. Dan weten ze ook dat jij ze niet vergeten bent. Tevens kom je betrouwbaar over, want een bedrijf wat niets van zich laat horen komt niet heel geruststellend over. Neem dus even de tijd om al je mailadressen in te stellen.

Als je deze last minutue PR tips inzet, dan kun je met een gerust hart van de feestdagen genieten. Wij wensen jou in ieder geval heel fijne dagen toe en alvast een gelukkig nieuw jaar. Uiteraard kun je voor vragen bij ons terecht via info@bloggersandbrands.nl of 06 30 38 13 80. Wij staan je graag te woord!

Vraagje? Antwoord!

Staat het antwoord op vraag of uitdaging er niet bij? Reserveer dan een plekje in onze agenda voor een Brand Babbeltje. No worries, no strings attached. Geboekt? Awesome! Vergeet niet om zelf te bellen naar ons kantoornummer. Die vind je in de bevestigingsmail. Wij zitten klaar om op de afgesproken dag en tijd de telefoon op te nemen. 

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Doorgaans reageren we binnen 48 uur op mails. 

Contact

Mail: info@bloggersandbrands.nl

Tel: 06 30 38 13 80

Zakelijke gegevens

KvK: 27360063
BTW: NL001176128B46
Algemene voorwaarden
Privacy protocol

© Bloggers and Brands sinds 2015