fbpx

Is er een designertas waar jij al heel lang een oogje op hebt?

Dan is dit het perfecte moment om kennis te maken met Lease your Luxury. Dankzij deze online boetiek hoef je niet meteen duizenden euro’s neer te leggen voor jouw droomtas. Integendeel, je kunt jouw favoriete designertas al vanaf €20 per maand omarmen want eigenaresse Saskia Kuvener heeft een missie:

Luxe designertassen bereikbaar maken voor elke vrouw.’ Saskia vertelt: ‘Er zijn veel vrouwen die dromen van een mooie designertas, maar momenteel al genoeg moeten investeren in de vaste lasten voor het dagelijks leven. Voor deze vrouwen heb ik Lease your Luxury opgericht. Genieten in het hier en nu, daar gaat het om.’

Lease your luxury

Dankzij Lease your Luxury kun je kiezen uit nieuwe en authentieke pre-owned designertassen van Balenciaga, Chanel, Christian Dior, Gianni Versace, Gucci, Hermès, Louis Vuitton en Saint Laurent. Je kunt elke tas in één koop aanschaffen, maar dankzij een unieke service ook laten financieren vanaf €20 per maand. Op deze wijze zorgt Lease your Luxury ervoor dat een jarenlange droom vandaag werkelijkheid kan worden. Jarenlang sparen voor je droomtas hoeft niet meer, hoera!
 
Inmiddels heeft Lease your Luxury het dan ook aardig druk. Binnen een week zijn er zo drie tassen verkocht en komen er elke dag nieuwe designertassen bij. Lease your Luxury maakt het ook mogelijk om je oudere designertassen aan te bieden in hun online boetiek. Zo kun jij een prachtige tas aan een nieuwe eigenaresse helpen en kun je zelf weer een nieuw exemplaar toevoegen aan je collectie. Immers zijn designertassen van hoge kwaliteit en kun je er jarenlang van genieten. Echter kan je smaak of stijl veranderen, waardoor het fijn is dat je nu op duurzame wijze van tas kunt wisselen.

Lease your Luxury is hiermee goed op weg om elke vrouw op korte termijn te helpen aan een luxe designertas, nieuw of pre-owned. Kun je niet vinden wat je zoekt? Ook daar hebben zij een oplossing voor. Je kunt middels een zoekopdracht aangeven welke tas je zoekt waarna hun team op zoek gaat naar het beste exemplaar. Hebben zij de designertas van je dromen gevonden? Dan levert Lease Your Luxury de tas hoogstpersoonlijk bij jou af voor de ultieme luxe ervaring.
 
Heb jij jouw droomtas al in hun nieuwste collectie gespot? Bekijk Leaseyourluxury.com voor het huidige aanbod.

designertas
pr bureau fashion

Voor de pers

Als persrelatie of stylist van een magazine, tijdschrift of krant kun je terecht voor interviews, tekst en beeldmateriaal en productuitleen:

Als influencer kun je terecht voor interviews, tekst en beeldmateriaal en productuitleen. Vergeet niet om de volgende informatie in je mail toe te voegen:

Handig om te weten: 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *