fbpx
bloggers and brands

Instagram workshop voor merken

instagram workshop

Heb je geen idee hoe je Instagram goed inzet? Loop je klanten mis omdat je ze niet kunt bereiken via Instagram? En baal je daar verschrikkelijk van omdat je weet dat je nu kansen laat liggen? Dan ben je van harte welkom bij onze Instagram workshop!

Onze Instagram workshop is geschikt voor eenmanszaken en startups in de beauty, fashion en lifestyle branche. Tijdens onze workshop leer je binnen twee dagen hoe Instagram werkt en hoe je zelf een account van content voorziet. We zoomen in op het bereiken van de juiste doelgroep, organische groei, originele content en meer traffic naar je website.

Ga jij ook binnen vijf maanden van 500 volgers naar 10.000 volgers?

Boek de workshop via deze pagina!

Het programma

Onze workshop duurt twee dagen en vindt plaats in ons leslokaal in Den Haag. Wij gaan elke dag van 09.00 tot 17.00 goed aan de slag. Elke les heeft een eigen opdracht die je thuis kunt maken. Op deze wijze krijg je de perfecte mix van theorie en praktijkervaring. Uiteraard kijken wij alle opdrachten na, krijg je realtime feedback en is er tijd voor vragen.

Wat levert het op?

Een fantastische basis voor de social media marketing van je nieuwe onderneming of startup. Dankzij onze Instagram workshop kun je zelf het Instagram account van je bedrijf onderhouden. Daarnaast krijg je alle lessen digitaal in PDF-vorm mee, zodat je na de workshop altijd iets hebt om op terug te vallen.

De investering

Voor onze Instagram workshop investeer je eenmalig €750 per persoon, exclusief btw. Hiervoor ontvang je het volgende:

– Twee lesdagen, tijden van 09.00 – 17.00.
– Elke dag een lekkere lunch.
– Drie huiswerkopdrachten.
– Tot een maand na de workshop antwoord op al je vragen.

[one_half padding=”0 5px 0 0″]instagram workshop in den haag[/one_half]

[one_half_last padding=”0 0 0 5px”]instagram workshop[/one_half_last]

Dit heb je nodig

Voor de workshop heb je een laptop en telefoon nodig zodat wij direct aan de slag kunnen met Instagram en Hootsuite. Indien gewenst kun je tijdens de les een Instagram advertentie online zetten. Hiervoor heb je een Paypal account met advertentie budget nodig. Er is gratis wifi beschikbaar in ons kantoorpand evenals voldoende stopcontacten voor alle apparaten. Tevens kun je in onze straat vrij parkeren en is ons kantoor makkelijk te bereiken met tram 4 en 6 richting Leyenburg.

Nieuwe workshop datums

– 24 en 25 juni 2019, inschrijven voor 17 juni 2019. Maximaal 12 deelnemers per workshop.
– 22 en 23 juli 2019, inschrijven voor 15 juli 2019. Maximaal 12 deelnemers per workshop.

Deze workshop is niet voor jou als…

Je de Instagram basics al onder de knie hebt. Wanneer je al een goedlopend Instagram account hebt. Of als je bedrijf groot genoeg is om social media uit te besteden. In dat geval kun je gebruik maken van onze social media service, waarbij ons team alles voor je overneemt.

Vragen over de Instagram workshop?

Stuur ons dan zeker even een mail via info@bloggersandbrands.nl of bel ons via 06 30 38 13 80. Wij helpen je graag verder!

Boek de workshop via deze pagina!

Vraagje? Antwoord!

Staat het antwoord op vraag of uitdaging er niet bij? Reserveer dan een plekje in onze agenda voor een Brand Babbeltje. No worries, no strings attached. Geboekt? Awesome! Vergeet niet om zelf te bellen naar ons kantoornummer. Die vind je in de bevestigingsmail. Wij zitten klaar om op de afgesproken dag en tijd de telefoon op te nemen. 

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Doorgaans reageren we binnen 48 uur op mails. 

Contact

Mail: info@bloggersandbrands.nl

Tel: 06 30 38 13 80

Zakelijke gegevens

KvK: 27360063
BTW: NL001176128B46
Algemene voorwaarden
Privacy protocol

© Bloggers and Brands sinds 2015