fbpx

de investering

Persevent

Ondersteuning bij het organiseren van het Goa persevent in Amsterdam. Voor deze klant in Inda verzorgden wij uitnodigingen, RSVP's en teamleden op locatie.

goa travel event

“VOORBEELDEN VAN ONS WERK.
KLIK OP HET PLAATJE VOOR DE GROTE VERSIE.”

Resultaten

Investering

Het Indiase toerisme bureau

Voor buitenlandse organisaties kan het nog best moeilijk zijn om contact te maken met de Nederlandse markt. Daarom kwam het Indiase toerismebureau terecht bij Bloggers and Brands. Voor de streek Goa in India is het toerismebureau van India dit jaar aan de slag gegaan met een road show door heel Europa. Tijdens deze road show willen ze middels events kennis maken met persrelaties, reisagenten en reisbureaus. Immers is Goa een prachtige streek, maar weet nog niet iedereen wat je er allemaal kunt beleven.

Doel

Het uitnodigen van pers, reisagenten en reisbureaus om het event bij te wonen. Tijdens het event kunnen de gasten namelijk kennis maken met de Indiase ambassadeur en Goa. Met als doel nieuwe en correctie informatie te verspreiden over deze mooie streek in India. Er is namelijk meer te doen dan de gemiddelde European weet en dat is heel erg zonde. Tijdens het event werd je dan ook meegenomen naar de prachtige accommodaties in Goa via een korte film en presentatie.

Hoe doen wij dat?

Het Indiase toerismebureau had zelf een uitnodiging in het Engels opgesteld. Deze hebben wij vertaald en aangepast voor de Nederlandse markt. Daarna hebben wij diverse professionals uit de reisindustrie uitgenodigd om met een select gezelschap het Goa event bij te wonen. Tijdens het event was een van onze collega’s aanwezig om alle gasten te begeleiden. Evenals het van tevoren opzetten van het event en de Indiase medewerkers van het Indiase toerismebureau te begeleiden.

Zo hebben wij het personeel van de event locatie aangestuurd. De Indiase medewerkers geholpen bij het vertalen van Nederlandse gesprekken naar het Engels. Uiteraard hebben wij ook de gasten voorzien van een goed welkom. Als kers op de taart hebben wij ook miss India Holland 2019 uitgenodigd om het event te bezoeken. Een prachtige link naar Goa en India in het algemeen. Als laatste hebben wij na het event alle gasten een handige samenvatting toegestuurd en persaanvragen netjes verwerkt.

Wat levert het op?

Een selecte groep met persrelaties, reisagenten en bureaus met een oprechte interesse in Goa te India. In deze groep vindt het Indiase toerismebureaus waardevolle relaties terug, waarmee ze in de toekomst mooie samenwerkingen op kunnen zetten. Op die wijze kunnen ze werken aan publicaties na het event, waarmee ze Goa goed op de kaart kunnen zetten. Ze kunnen nu bijvoorbeeld persreizen organiseren met bloggers en reisbladen met een focus op India. Hier komen ongetwijfeld prachtige publicaties uit. Op deze wijze kunnen ze nieuwe toeristen en ondernemers aantrekken voor Goa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *