fbpx

de investering

blog service

Blog artikelen voorzien van SEO, unieke tekst en fotografie. Geschikt voor beauty, fashion en lifestyle artikelen.

hema

“VOORBEELDEN VAN ONS WERK.
KLIK OP HET PLAATJE VOOR DE GROTE VERSIE.”

Resultaten

Resultaten

Zes blog artikelen, Instagram en Facebook posts over beauty en fashion waarin de producten van Hema werden genoemd. Hierdoor kunnen Hema fans direct doorklikken naar de producten in de webshop en deze aanschaffen. Een sterk staaltje content marketing voor de Hema blog.

Investering:

Het merk

Het Nederlandse warenhuis Hema heeft het helemaal begrepen. Zij zetten sinds vorig jaar augustus 2014 succesvol bloggers in, voor hun eigen blog. Middels hun blog laten zij op creatieve manieren zien hoe je Hema producten kunt gebruiken. Diverse bloggers helpen Hema daarbij door het schrijven van artikelen en het maken van beeldmateriaal. Een van onze premium bloggers schreef zes maanden lang vol enthousiasme mee over beauty en fashion artikelen.

Doel

De blogger inzetten om de mode en beauty artikelen van Hema te showen. De blogger heeft zelf al een grote schare lezers, die zij stimuleert om naar de blog van Hema te gaan en daar verder te lezen. Via de artikelen van de blogger wil Hema potentiele klanten graag laten zien hoe toegankelijk, leuk en betaalbaar hun producten zijn. Tevens kunnen de lezers vanuit het artikel van de blogger, direct doorklikken naar de webshop en lekker shoppen.

Hoe doen we dat?

Samen met de hoofdredacteur van de Hema blog stemmen wij de onderwerpen van de artikelen af. Er wordt gelet op promoties, acties campagnes en de huidige trends. Deze punten worden verwerkt in blog artikelen die (potentiële) klanten op een leuke manier laten zien wat ze bij Hema kunnen kopen. In de blog artikelen wordt gebruik gemaakt van een sterke call to action, ofwel shoppen in de webshop. Er werd ook een speciale blog geschreven voor de Fabienne Chapot X Hema collectie.