fbpx

de investering

Social media content

Social media content op maat voor de vernieuwde webshop en style van Essentialistics.

“VOORBEELDEN VAN ONS WERK.
KLIK OP HET PLAATJE VOOR DE GROTE VERSIE.”

Resultaten

Content:

Een mix van 15 beelden voor social media posts op Facebook en Instagram. Tien foto’s, drie quote cards en twee korte video’s tot zestig seconden.

Investering

Voor deze campagne is de volgende service ingezet:

De webshop

De Essentialistics webshop is perfect voor iedereen die van trendy, vrouwelijke en minimalistische accessoires houdt. In de webshop vind je diverse sieraden en haar accessoires. Je kunt kiezen uit diverse thema’s zodat je voor elk moment van de dag een mooi sieraad of accessoire hebt. Daarnaast kun je Essentialistics ook vinden op diverse offline locaties.

Doel

Essentialistics heeft onlangs een nieuwe website en branding gekregen. Een mooie set originele beelden voor social media helpt om deze nieuwe style uit te dragen naar potentiële klanten. Immers doet Essentialistics het erg goed op social media en helpen de nieuwe beelden ook bij het verkopen van de nieuwe collectie.

Hoe doen wij dat?

Op basis van de gegeven informatie vanuit Essentialistics konden wij een mooi moodboard maken. Het moodboard hebben wij vervolgens ingezet ter inspiratie voor de nieuwe social media content voor de webshop. Daarna ging ons team aan de slag met een model om de beelden te maken. Na het maken van de beelden zijn de beste opties geselecteerd, bewerkt en digitaal afgeleverd bij het team achter Essentialistics.

Review

Wat de eigenaresse van Essentialistics van onze social media service vindt:

Bedankt voor de tweede video! Deze is ook zo al zo mooi. Heel fijn ook dat je de sieraden om ziet. Jullie ook super bedankt voor deze samenwerking!
 
Ik ben echt ontzettend blij met het materiaal dat ik hiermee heb gekregen. Vooral de “aan” foto’s van sieraden zijn een goede toevoeging voor mijn website en social media. Wanneer ik weer een nieuwe collectie uitbreng ga ik zeker aan jullie denken.