fbpx

Resultaten

Crossmediaal bereik: Geen Clipit opdracht ingekocht.

Pr-waarde algemeen: Geen Clipit opdracht ingekocht.

Pr-waarde publicaties: €1250,-

Investering:

 

Het merk

Directlampen.nl specialiseert zich in bijzondere en betaalbare lampen. Je kunt in de webshop werkelijk alle type lampen vinden. Zo kun je makkelijk en snel je inrichting van passende verlichting voorzien. Alle lampen zijn van speciaal geselecteerde merken zodat je verzekerd bent van kwaliteit lampen.

 

Doel

Directlampen.nl wilde graag de webshop in het zonnetje zetten. Daarom kozen zij een blogger om hun draadlampen te promoten. Op deze wijze kunnen wij potentiële klanten op de hoogte stellen van de draadlampen die de webshop verkoopt. Draadlampen zijn dé trend op het moment en verdienen extra aandacht.

 

Hoe doen wij dat?

De webshop heeft gekozen om een blogger te laten schrijven over hun draadlampen. Deze blogger heeft middels de advertorial haar lezers op de hoogte gebracht van de draadlampen trend. Vervolgens werden lezers verwezen naar de website en een speciale landingspagina om meer traffic en potentiële klanten te genereren.

 

Review

Mevrouw D. Bouwmeester vertelde ons het volgende over onze samenwerking.

Ik vond het een erg prettige samenwerking. Als wij in de toekomst nog een keer opzoek zijn naar een blogger, dan zal ik jullie zeker benaderen.