fbpx

De online marketing trends van 2016

Vandaag hadden wij bij Bloggers and Brands een goede start van de week. Wij kregen namelijk een leuke notificatie over een publicatie. Een tijdje geleden stelde marketing consultant Nicole van Roekel ons enkele vragen over online marketing trends. Nicole heeft nu een prachtig artikel gepubliceerd over de online marketing trends voor 2016. In het artikel deelt onze blog expert haar inzichten over de trends voor 2016. Uiteraard hebben wij een klein voorproefje uit het artikel voor jou geselecteerd:

Een nieuwe speler in de online marketing branche: de influencers. Kaya-Quintana Broekhuijsen is blog expert en accountmanager bij Bloggers and Brands. Ook zij ziet het belang van customer centricity: “De personal touch naar oude en nieuwe klanten toe is wat mij betreft erg belangrijk. Veel bedrijven zijn enkel bezig met verkopen en vergeten een relatie op te bouwen met hun klant.”

Nicole heeft nog vele andere professionals gevraagd om hun inzicht en advies. Wij raden je dan ook aan om het artikel te lezen. Want als online marketeer en ondernemer is het goed om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Je komt natuurlijk alleen vooruit door jezelf te ontwikkelen en dat doe je onder andere door te blijven lezen. Spijker dus snel je kennis bij over de online marketing trends voor 2016 en lees het artikel van Nicole.

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Schrijf je in voor onze maandelijkse business tips!

    * indicates required
    Start met een een adviesgesprek. Yes, boek mijn afspraak!