fbpx
bloggers and brands

De online marketing trends van 2016

online marketing trends voor 2016

Vandaag hadden wij bij Bloggers and Brands een goede start van de week. Wij kregen namelijk een leuke notificatie over een publicatie. Een tijdje geleden stelde marketing consultant Nicole van Roekel ons enkele vragen over online marketing trends. Nicole heeft nu een prachtig artikel gepubliceerd over de online marketing trends voor 2016. In het artikel deelt onze blog expert haar inzichten over de trends voor 2016. Uiteraard hebben wij een klein voorproefje uit het artikel voor jou geselecteerd:

Een nieuwe speler in de online marketing branche: de influencers. Kaya-Quintana Broekhuijsen is blog expert en accountmanager bij Bloggers and Brands. Ook zij ziet het belang van customer centricity: “De personal touch naar oude en nieuwe klanten toe is wat mij betreft erg belangrijk. Veel bedrijven zijn enkel bezig met verkopen en vergeten een relatie op te bouwen met hun klant.”

Nicole heeft nog vele andere professionals gevraagd om hun inzicht en advies. Wij raden je dan ook aan om het artikel te lezen. Want als online marketeer en ondernemer is het goed om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Je komt natuurlijk alleen vooruit door jezelf te ontwikkelen en dat doe je onder andere door te blijven lezen. Spijker dus snel je kennis bij over de online marketing trends voor 2016 en lees het artikel van Nicole.

Vraagje? Antwoord!

Staat het antwoord op vraag of uitdaging er niet bij? Reserveer dan een plekje in onze agenda voor een Brand Babbeltje. No worries, no strings attached. Geboekt? Awesome! Vergeet niet om zelf te bellen naar ons kantoornummer. Die vind je in de bevestigingsmail. Wij zitten klaar om op de afgesproken dag en tijd de telefoon op te nemen. 

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Doorgaans reageren we binnen 48 uur op mails. 

Contact

Mail: info@bloggersandbrands.nl

Tel: 06 30 38 13 80

Zakelijke gegevens

KvK: 27360063
BTW: NL001176128B46
Algemene voorwaarden
Privacy protocol

© Bloggers and Brands sinds 2015