fbpx
bloggers and brands

De beste business tips in ons nieuwe magazine!

business tips

Soms moet je het even anders doen dan de rest en dat doen wij deze keer middels ons eigen magazine! Want wat is er nu fijner dan lekker onderuit op de bank hangen terwijl je rustig door je favoriete magazine bladert? Precies, dat is heerlijk! Ook jij kan onze eerste editie ongetwijfeld waarderen, want die staat vol met business tips waar je als ondernemer blij van wordt. Zelfs in deze bijzondere tijd waarin elk bedrijf zich moet aanpassen om te overleven. Bij Bloggers and Brands laten wij het er nooit bij zitten, snel het magazine downloaden dus!

Wat staat erin?

In deze eerste editie krijg je van ons marketing tips om zelfs tijdens de lockdown je bedrijf sterk neer te zetten. Zo vertellen wij alles over effectief gebruik van Pinterest, nieuwsbrieven en je eigen digitale magazine. Daar blijft het niet bij, want bij Bloggers and Brands werken wij graag samen met experts. Dankzij Chelsea van Onlinebazen.nl leer je bijvoorbeeld wat de voordelen van social media advertenties zijn. Erg handig, want momenteel kunnen mensen niet zo makkelijk een winkel binnenlopen als voorheen.

William van Mediawerkt.nl heeft goed advies over het inkopen van reclame, zodat ook jouw merk positief in de media kan verschijnen. En zoals je van ons gewend bent, gaan wij echt de diepte in. Marketing, ofwel alles wat je doet om je product te verkopen, kan namelijk heel creatief zijn. Zeker als je eens wat verder kijkt dan de traditionele marketingtools. En laat creativiteit nu net hetgeen zijn wat je nu als ondernemer echt nodig hebt. Stel jezelf open voor nieuwe mogelijkheden en blijf succesvol, want daar doen wij het voor!

magazine laten maken

Downloaden doe je hier

Je kunt het magazine gratis downloaden door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Waarom? Op deze wijze kunnen wij jou de volgende editie toesturen zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Uiteraard #nospam, want wij versturen slechts eenmaal per maand onze nieuwsbrief en/of het magazine. Stop je met ondernemen en heb je niets meer aan onze business tips? Dan kun je jezelf te allen tijde weer uitschrijven.

Ons magazine is ook nog eens in een volledig digitaal en duurzaam jasje gestoken. Zo kun je het magazine lezen op je computer, laptop, tablet en telefoon. Zo besparen wij papier en heel wat mooie bomen. Tevens kun je alle links aanklikken, waardoor je veel tijd bespaart als je een bron wilt doornemen. Yes, wij maken het supermakkelijk om nieuwe business tips te ontvangen!

Yes, ik wil elke maand business tips ontvangen!

* indicates required
Je eigen digitale magazine

Mogen wij een beetje opscheppen? Zo ja, dan zeggen wij hardop: ‘Wauw, wat is het magazine mooi geworden!’ Onze collega Elize ontwierp het gehele magazine van cover tot het eindblad, en daar zijn we trots op. Want dit is precies wat wij bedoelen met creatief omgaan met je marketing. Zou jij ook je eigen digitale magazine in je eigen huisstijl willen? Goed plan, je kunt ons mailen via info@bloggersandbrands.nl voor alle mogelijkheden.

En dat zijn er heel wat! Jouw eigen digitale magazine kun je bijvoorbeeld vullen met de verhalen van je medewerkers, nieuwe producten en mooie samenwerkingen. Wij maken alles klikbaar zodat je klant gelijk op de juiste product of landingspagina terecht komt. Het is een heel veilige manier van informatie delen, op een mooie en vooral positieve manier. Dat is precies waar klanten nu behoefte aan hebben en je kunt daar nu handig op inspelen met je eigen magazine.

Vergeet niet ons magazine te downloaden door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Het magazine ontvang je dan automatisch in je inbox. Vergeet niet je spamvakje te checken en laat ons zeker even weten wat je ervan vindt middels een comment.

Tot de volgende keer,

Bloggers and Brands.

P.S. Je kunt ons ook volgen op Facebook waar wij regelmatig live vragen beantwoorden.

Vraagje? Antwoord!

Staat het antwoord op vraag of uitdaging er niet bij? Reserveer dan een plekje in onze agenda voor een Brand Babbeltje. No worries, no strings attached. Geboekt? Awesome! Vergeet niet om zelf te bellen naar ons kantoornummer. Die vind je in de bevestigingsmail. Wij zitten klaar om op de afgesproken dag en tijd de telefoon op te nemen. 

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Doorgaans reageren we binnen 48 uur op mails. 

Contact

Mail: info@bloggersandbrands.nl

Tel: 06 30 38 13 80

Zakelijke gegevens

KvK: 27360063
BTW: NL001176128B46
Algemene voorwaarden
Privacy protocol

© Bloggers and Brands sinds 2015

Hello Brand Builder!

Momenteel nemen we geen nieuwe klanten aan voor uitvoerend werk.

Je kunt wel terecht bij Build my Business. Dat is onze business consulting en marketingadvies afdeling.

Ontdek hier alle consulting opties en boek gelijk een gratis Business Babbel.