Critisized

Resultaten

 

Crossmediaal bereik: Geen Clipit opdracht ingekocht.

Pr-waarde algemeen: Geen Clipit opdracht ingekocht.

Pr-waarde publicaties: €3000

Investering:

 

Het merk

Critisized maakt fantastische maatpakken en doet dit vanuit Rotterdam. Via Critisized kan elke man aan een goed zittend pak komen. Je kunt zelf de kleuren, stoffen en het model pak uitkiezen. De twee jonge eigenaren Joia en Phromson zijn dagelijks in hun showroom te vinden of op pad naar hun klanten. Ze presenteren met plezier de pakken die ze maken, die allemaal voorzien zijn van een tintje ‘dandy’. Geen saaie pakken dus, maar luxe en speelse maatpakken.

 

Doel

Critisized wil graag laten zien dat er voor elke man een pak beschikbaar is. Ze zetten sterk in op de dandy lifestyle, waarbij mannen er altijd goed uitzien en een goed humeur hebben. Het doel is dus om te laten zien dat elke man een Critized pak kan gebruiken. Van de business man, de bruidegom, de artiest of de echte dandy. Iedereen is welkom bij Critisized!

 

Hoe doen we dat?

Middels PR zetten wij in op bekende mannen en mannelijke bloggers in Nederland. Deze bekende Nederlanders voorzien wij van een mooi Critisized maatpak. Hierdoor kunnen wij vervolgens laten zien dat diverse type mannen terecht kunnen bij dit merk.

 

Wat levert het op?

Naamsbekendheid voor Critisized en de mogelijkheid om een nieuwe groep potentiele klanten aan te spreken. Frits Sissing was dit jaar al te zien in een pak van Critisized op SBS6 en in 2017 is Frits Sissing te zien in de Nederlandse speelfilm Pestkop van Sjoerd de Bont. Uiteraard is Frits voorzien van een prachtig pak van Critisized in deze nieuwe speelfilm.

Schrijf je in voor onze maandelijkse business tips!

* indicates required
Start met een een adviesgesprek. Yes, boek mijn afspraak!