fbpx
bloggers and brands

Bloggers

Als mediabureau heeft Bloggers and Brands meer dan 300 bloggers in het netwerk. Hier vind je onze premium bloggers, voorzien van een scherpe pen, een prachtige blog en minimaal 5.000 unieke bezoekers per maand.

Doordat wij onze campagnes inrichten naar jouw wensen, kunnen wij altijd de perfecte bloggers verzamelen voor een passende campagne. Onze bloggers hebben een bereik van minimaal 5.000 tot meer dan 50.000 unieke bezoekers per maand.

Samen bereiken onze bloggers de juiste doelgroep voor jouw beauty, fashion of lifestyle merk. Wil je ook starten met een campagne? Laat het ons weten zodat we voor jouw een selectie kunnen maken.

Onze bloggers gingen eerder al aan de slag voor de volgende merken:

Bekijk de resultaten in ons portfolio. Ben je een blogger en wil je ook met onze merken samenwerken? Dan kun je jezelf bij ons mediabureau aanmelden.

Vraagje? Antwoord!

Staat het antwoord op vraag of uitdaging er niet bij? Reserveer dan een plekje in onze agenda voor een Brand Babbeltje. No worries, no strings attached. Geboekt? Awesome! Vergeet niet om zelf te bellen naar ons kantoornummer. Die vind je in de bevestigingsmail. Wij zitten klaar om op de afgesproken dag en tijd de telefoon op te nemen. 

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Doorgaans reageren we binnen 48 uur op mails. 

Contact

Mail: info@bloggersandbrands.nl

Tel: 06 30 38 13 80

Zakelijke gegevens

KvK: 27360063
BTW: NL001176128B46
Algemene voorwaarden
Privacy protocol

© Bloggers and Brands sinds 2015

Hello Brand Builder!

Momenteel nemen we geen nieuwe klanten aan voor uitvoerend werk.

Je kunt wel terecht bij Build my Business. Dat is onze business consulting en marketingadvies afdeling.

Ontdek hier alle consulting opties en boek gelijk een gratis Business Babbel.