fbpx
bloggers and brands

Bloggers and Brands bestaat twee jaar

bloggers and brands

Op twee april was Bloggers and Brands jarig. Inmiddels bestaat hét media en pr-bureau in Den Haag twee jaar. Wij hebben de site daarom ook een nieuw jasje gegeven, vind je het mooi? Als eigenaresse ben ik uiteraard erg trots op de nieuwe site en alle goede ontwikkelingen. Ik ben namelijk bijna elke dag bezig met mijn bureau en zie een goede groei ontstaan. De doelen die ik drie jaar geleden heb opgesteld zijn behaald of vorm aan het nemen. Het ontwikkelen van een media en pr-bureau is een proces waar ik heel erg van geniet.

bloggers and brands

Ik ben gezegend met een loyaal en hardwerkend team waardoor onze doelen altijd behaald worden. Het is heerlijk om samen te werken met mensen die elk hun eigen expertise hebben. Samen creëren wij de beste resultaten voor onze klanten. Aan de andere kant werken wij natuurlijk ook met diverse influencers. Die kiezen wij met de hand uit zodat wij voor elke klant de perfecte match kunnen maken. Ik schep graag op over onze influencers, want wij hebben toch echte de beste!

Alhoewel wij ondertussen verbeteren waar we kunnen, is Bloggers and Brands het bureau waar ik altijd van droomde. Onze klanten kunnen ons bellen en mailen wanneer ze maar willen. Ze zijn altijd welkom voor een kop thee of koffie. Ons team is hun team en dat kunnen ze waarderen. Ik word ook regelmatig gebeld door nieuwe klanten die aangeven dat ze ons zo gezellig vinden. Dat ze zich bij ons niet bezwaard voelen om moeilijke vragen te stellen.

bloggers and brands

Persoonlijke aandacht is naar mening erg belangrijk. Ik vind het dan ook heel erg tof dat onze klanten aangeven dat ze dit als zeer prettig ervaren: Doel bereikt! Waar ik ook heel trots op ben is dat wij als bureau een manier hebben gevonden om de ROI van onze services weer te geven. Dat blijft natuurlijk een belangrijk dingetje en daar besteed ik graag veel aandacht aan. Wij leveren nu dan ook al twee jaar duidelijke rapporten af bij onze klanten.

Voor ons derde jaar gaan wij werken aan het aantrekken van meer influencers. Als mediabureau krijgen wij namelijk steeds meer vraag naar bloggers, vloggers en social influencers. Wij gaan op zoek naar de crème de la crème uit de influencer wereld en gaan samen de mooiste advertorials maken. Uiteraard maken wij alles op maat en zorgen wij voor een planning waar je als merk echt iets aan hebt.

Als pr-bureau gaan wij de banden met onze persrelaties versterken. Wij gaan ervoor zorgen dat we voor onze merken nog meer publicaties kunnen genereren. Tevens gaan wij meer persevents organiseren die de gasten nog lang zullen heugen. Wij werken bij Bloggers and Brands aan echte relaties en dat kost tijd. Gelukkig kan ik zelf bepalen dat wij daar ook echt tijd voor maken. Alles voor de beste resultaten!

Als laatste gaan wij meer social media content creëren. Wij merken dat er een grote behoefte is, maar nog niet elk merk maakt er echt gebruik van. Wij specialiseren ons in beauty, fashion en lifestyle content. Iets waar veel merken moeite mee hebben en daar gaan wij ze mee helpen. Aan de slag met tekst, foto en videomateriaal. Ons team is er klaar voor, dus kom maar op met de social media vragen!

Grote plannen, goede doelen en de beste resultaten. Op naar een succesvol derde levensjaar voor Bloggers and Brands, join the fun!

Kaya-Quintana

Vraagje? Antwoord!

Staat het antwoord op vraag of uitdaging er niet bij? Reserveer dan een plekje in onze agenda voor een Brand Babbeltje. No worries, no strings attached. Geboekt? Awesome! Vergeet niet om zelf te bellen naar ons kantoornummer. Die vind je in de bevestigingsmail. Wij zitten klaar om op de afgesproken dag en tijd de telefoon op te nemen. 

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Doorgaans reageren we binnen 48 uur op mails. 

Contact

Mail: info@bloggersandbrands.nl

Tel: 06 30 38 13 80

Zakelijke gegevens

KvK: 27360063
BTW: NL001176128B46
Algemene voorwaarden
Privacy protocol

© Bloggers and Brands sinds 2015