fbpx
bloggers and brands

Bloggers and Brands bestaat 1 jaar

Wauw, Bloggers and Brands bestaat sinds twee april 2016 één jaar. Als ik dit zo voor mij op een digitaal papiertje zie staan, dan komt het pas echt binnen. Als ondernemer was ik voor de officiële lancering van Bloggers and Brands, al een lange tijd daarvoor keihard aan het werk om mijn bedrijf op de kaart te zetten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daarvoor leef, ik hou ervan om mijzelf tot het uiterste te drijven én met resultaat.

Want alhoewel er meerdere mediabureaus in Nederland zijn, is er geen eentje zoals Bloggers and Brands. Wij zijn het enige full service mediabureau dat zich specialiseert in advertorials in geschreven en gefilmde vorm door influencers. Wij doen niet aan banners of affiliate links. Wij werken samen met enkele van de grootste bloggers, vloggers en social media influencers in Nederland. Met hen maken wij samen advertorials die niet alleen leuk zijn voor de kijker of lezer, maar daadwerkelijk zoden aan de dijk zetten voor de adverteerder.

bloggers and brands

Met trots kan ik zeggen dat onze influencers goed en op tijd betaald krijgen. Zij kunnen ons bellen en mailen voor diverse vragen, en wij helpen hen zo goed mogelijk op weg. Wij houden ons aan de reclamecode social media en de Nederlandse wetgeving omtrent reclame maken. Hierdoor kunnen onze influencers hun volgers transparantie bieden en toch heel mooie advertorials maken.

Bloggers and Brands is het mediabureau waar ik als jonge blogger/vlogger had willen aansluiten. Bij de mediabureaus waar ik als blogger/vlogger zat kon ik namelijk niet op steun rekenen. Mails werden niet beantwoord, campagnes konden naar mijn mening stukken beter en negen maanden op mijn geld wachten vond ik ook niet zo leuk. Maar als je denkt dat iets beter kan, dan moet je het doen en zo geschiedde: Bloggers and Brands kicked billen!

Bloggers and Brands verzorgt ook full service PR, persevents en social media management. Wij verzorgen dus vier services waar merken en bedrijven daadwerkelijk iets aan hebben. Bloggers and Brands biedt merken en bedrijven alles wat ik zelf als ondernemer miste. Ik miste tijd om vragen te stellen, een stukje service en eerlijke antwoorden. Daarom houden wij regelmatig infodagen waar merken en bedrijven langs mogen komen voor vrijblijvend advies.

bloggers and brands

Ik zit regelmatig een uur aan de telefoon met klanten of influencers. Ik luister, adviseer en soms stuur ik zelfs iemand door naar een ander bedrijf. Waarom? Omdat ik dat zelf als klant ook heel fijn zou vinden. Je geeft immers geld uit aan een product of service, waar jij zelf heel veel waarde aan hecht. Daar wil je de beste keuzes voor maken en dan is het heel fijn als iemand met je meedenkt, zonder direct een offerte onder je neus te duwen.

Meestal dender ik door het leven zonder bewust te zijn van wat ik meemaak. Zo heb ik al een paar jaar mijn verjaardag niet gevierd. Maar als ik nu wel even stil sta bij wat ik heb meegemaakt, dan vind ik mijn leven toch best wel cool, haha! Zo startte ik met een modeopleiding en werkte ik mijzelf op van weekendhulp in een winkel naar storemanager. Ik leerde ontwerpen, maken, presenteren, visual merchandising en verkoop.

Ondertussen volgde ik een visagie en hairstyling opleiding, waarna ik mocht werken voor foto shoots, workshops en tv-programma’s. Ik stroomde door naar het HBO waar ik maatschappelijk werk en dienstverlening studeerde. Ik had een jaar lang een webshop in cosmetica tijdens mijn studie en deed bloggen en vloggen ernaast. Al deze toffe ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik nu met veel plezier Bloggers and Brands kan runnen.

Echter ben ik ook dankbaar voor de influencers die ons vertrouwen. Maar ook alle freelancers die mij in het eerste jaar goed hebben geholpen met het uitwerken van opdrachten. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat andere mensen in je geloven. Het is niet vanzelfsprekend dat mensen voor je willen werken en klanten bij jou kopen. Dus een dikke dankjewel hebben al deze mensen dan ook verdiend. Ik waardeer jullie allemaal en dat hebben jullie achter de schermen hopelijk goed meegekregen.

bloggers and brands bestaat een jaar

Bloggers and Brands gaat nu het tweede jaar in en ik kan niet wachten. Wij gaan weer veel mooie beauty, fashion en lifestyle merken en bedrijven blij maken met onze services. Van workshops, presentaties, PR, advertorials en social media management. Wij knallen door met full service oplossingen zodat onze klanten zich nergens zorgen over hoeven te maken. Precies zoals ik het zelf als klant ook zou willen.

Heb je dit artikel helemaal uitgelezen? Dan verdien je een lekker stukje virtuele verjaardagstaart, haha! Voorlopig zal je mij niet meer horen over mijzelf. Tenzij je mijn persoonlijke blog leest, want dat doe ik ook nog. Want hoe kan je iemand anders adviseren over een onderwerp als je het zelf niet eens doet? Genoeg gekletst, terug aan het werk en tot de volgende jaarlijkse party update.

Kaya-Quintana van Bloggers and Brands

Vraagje? Antwoord!

Staat het antwoord op vraag of uitdaging er niet bij? Reserveer dan een plekje in onze agenda voor een Brand Babbeltje. No worries, no strings attached. Geboekt? Awesome! Vergeet niet om zelf te bellen naar ons kantoornummer. Die vind je in de bevestigingsmail. Wij zitten klaar om op de afgesproken dag en tijd de telefoon op te nemen. 

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Doorgaans reageren we binnen 48 uur op mails. 

Contact

Mail: info@bloggersandbrands.nl

Tel: 06 30 38 13 80

Zakelijke gegevens

KvK: 27360063
BTW: NL001176128B46
Algemene voorwaarden
Privacy protocol

© Bloggers and Brands sinds 2015

Hello Brand Builder!

Momenteel nemen we geen nieuwe klanten aan voor uitvoerend werk.

Je kunt wel terecht bij Build my Business. Dat is onze business consulting en marketingadvies afdeling.

Ontdek hier alle consulting opties en boek gelijk een gratis Business Babbel.