fbpx
bloggers and brands

Behind the scenes bij Bloggers and Brands

In dit artikel nemen wij een kijkje behind the scenes bij Bloggers and Brands. Wij delen al veel via social media, maar op onze blog kunnen we er beter op in gaan. Zoals je misschien al weet is Bloggers and Brands een mediabureau, een PR bureau en wij verzorgen ook social media management. Dat doen wij met name voor beauty, fashion en lifestyle merken en bedrijven. Maar wat doen wij nu eigenlijk de hele dag en waarom? Dat gaan wij je in dit artikel vertellen, aan de slag dus!

Mailen en bellen

Onze mailbox loopt snel vol, daarom beginnen wij elke dag met het checken van de mail. Wij beantwoorden iedereen zo snel mogelijk met de juiste informatie. Zo verwerken wij vragen van klanten, influencers en persrelaties. Na het mailen pakken wij regelmatig de telefoon voor belafspraken of om belangrijke zaken te regelen. Wij bellen ook regelmatig met onze klanten voor snelle updates en het bijstellen van bijvoorbeeld een strategie.

behind the scenes bij bloggers and brands

Het mediabureau

Als mediabureau zijn wij gespecialiseerd in advertorials door bloggers, vloggers en social media influencers. Samen met al onze influencers maken wij deze advertorials op maat. Hiervoor zijn wij constant op zoek naar de beste influencers. Wij zijn best streng en niet elke influencer krijgt van ons een overeenkomst aangeboden. Daarom zijn wij dagelijks bezig met het verwerken van blogaanmeldingen.

Daarnaast begeleiden wij onze influencers tijdens het maken van een advertorial. Zo kunnen bloggers ons bellen voor vragen. Vloggers krijgen hulp bij het maken van hun video’s en social media influencers helpen wij met de juiste hashtags. Uiteraard kijken wij ook alle advertorials na en checken wij bij de klant of ze tevreden zijn over de resultaten. Als laatste zorgen wij natuurlijk ook dat onze influencers van alle gemakken zijn voorzien.Het PR bureau

Onze pr-afdeling is dagelijks bezig met het bijwerken van perslijsten. Die moeten up to date zijn zodat wij altijd de geschikte persrelaties kunnen bereiken. Daarnaast handelen wij ook alle vragen van persrelaties af en zorgen wij dat de perspakketjes op tijd de deur uitgaan. Wij zijn ook regelmatig bezig met rapporten, statistieken en strategieën. Wij zitten er voor onze klanten bovenop en zorgen zo voor meer publicaties en betere relaties.

PR kan heel spannend zijn als wij bijvoorbeeld werken aan persevent. Soms hebben wij veel deadlines en moeten alle persberichten toch perfect afgeleverd zijn. Daarom hebben wij een redactrice die alle taal en spelfouten aanpast. Onze nieuwe pr-adviseur helpt bij het schrijven van de persberichten en het begeleiden van de pers. Uiteraard houden wij ook alle publicaties bij en bellen wij met de media analisten die wij inhuren voor onze klanten.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

pr bureau den haag
Publicaties bijhouden voor klanten

Social media management

Wij zijn een van de weinige bureaus die zich specialiseren op social media voor beauty, fashion en lifestyle merken. Onze klanten vragen ons dan ook vaak om advies, want social media kan nog best wel ingewikkeld zijn. Wij denken daarom regelmatig mee over het inzetten van de juiste strategie en content. Zo geven wij onze klanten tips over het inzetten van o.a. Facebook, Snapchat, Instagram en Pinterest.

Uiteraard voeren wij ook graag de social media strategieën uit of maken wij daar een planning voor. Dat houdt in dat wij op zoek gaan naar het verhaal achter het merk, zodat wij dat online goed kunnen vertalen naar hun volgers. Social media voor beauty, fashion en lifestyle merken werkt beter als er goed beeldmateriaal beschikbaar is. Wij kunnen dan ook geschikt beeldmateriaal produceren en afleveren voor onze klanten.

Digital nomads

Behind the scenes bij Bloggers and Brands is nooit hetzelfde. Via onze social media kanalen kun je zien dat wij elke dag op een andere plek kunnen zijn. Wij gaan graag mee met de tijd en hangen dus vaak de digital nomad uit. Zo bezoeken wij klanten als het nodig is en werken wij vanaf kantoor of on the road. Handig voor onze klanten maar ook voor ons eigen team. De hele dag werken op een stil kantoor is niets voor ons, wij gaan liever op avontuur.

Volg ons via Instagram, Facebook, Snapchat en Twitter voor meer behind the scenes bij Bloggers and Brands.

Heb je hulp nodig met PR, social media of werken met influencers? Dan kun je ons altijd bereiken via info@bloggersandbrands.nl of bellen naar 06 30 38 13 80. Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 beschikbaar.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Vraagje? Antwoord!

Staat het antwoord op vraag of uitdaging er niet bij? Reserveer dan een plekje in onze agenda voor een Brand Babbeltje. No worries, no strings attached. Geboekt? Awesome! Vergeet niet om zelf te bellen naar ons kantoornummer. Die vind je in de bevestigingsmail. Wij zitten klaar om op de afgesproken dag en tijd de telefoon op te nemen. 

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Doorgaans reageren we binnen 48 uur op mails. 

Contact

Mail: info@bloggersandbrands.nl

Tel: 06 30 38 13 80

Zakelijke gegevens

KvK: 27360063
BTW: NL001176128B46
Algemene voorwaarden
Privacy protocol

© Bloggers and Brands sinds 2015