Adviesgesprek

Weet je nog niet waar je moet beginnen? Maak je geen zorgen, middels een adviesgesprek geven wij jouw merk een duwtje in de goede richting.

 

Welkom bij Bloggers and Brands, hét marketing en pr-bureau in Den Haag. Als bureau bieden wij onze merken volledige ondersteuning. Onze services zijn perfect voor groeiende en grotere merken die het zelf te druk hebben voor marketing en public relations. Dankzij ons team worden deze handige marketingtools goed ingezet en houden onze klanten meer tijd over voor hun eigen belangrijke taken.

 

Zo onderhouden wij contact met persrelaties, brengen wij perspakketjes naar het postkantoor en begeleiden wij influencer marketing campagnes van begin tot eind. Al die taken die te veel van jouw tijd innemen, verzorgen wij tot in de puntjes. Wij voorzien je ook elke maand een handig rapport, zodat je precies weet hoe wij jouw investering in ons weer terugverdienen.

 

Wil je binnen een uur onze kennis en expertise ervaren? Boek dan een adviesgesprek waarin je van ons praktisch advies voor jouw merk ontvangt. Je kunt daarna kiezen voor een van onze lange termijn oplossingen of onze praktische adviezen zelf uitvoeren.

 

Wanneer kom jij bij ons langs?

Adviesgesprek

150,-

  • Stuur van tevoren je vragen door

  • Ontvang een uur advies op ons kantoor

  • Ontvang de besproken adviezen in je mailbox

Boek gesprek!

Deze merken gingen je al voor

mehron makeup

Boek een adviesgesprek

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
15
- Geboekt
15
- In behandeling
captcha

Bij Bloggers and Brands ben je altijd welkom. Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Je mag ons bellen, mailen en een afspraak maken om ons kantoor te bezoeken. De koffie en thee staan vast klaar!


Stuur ons een mail

info@bloggersandbrands.nl


Bel ons

06 30 38 13 80


Ons adres

Bloggers and Brands
Unit 1.10
Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag

Schrijf je in voor onze maandelijkse business tips!

* indicates required
Start met een een adviesgesprek. Yes, boek mijn afspraak!