fbpx
bloggers and brands

Advertorial criteria voor bloggers

Advertorial criteria voor bloggers

Je hebt een nieuw product of een fantastische service en die wil je graag promoten middels bloggers. Een heel goed plan als je het aan ons vraagt. Maar hoe vind je de juiste bloggers en waar moet je op letten? Als mediabureau doen wij bij Bloggers and Brands niets anders dan bloggers matchen met merken. Wij besteden veel tijd en aandacht aan de juiste matches. Wij hebben dan ook een criterialijst opgesteld om de zoektocht te verbeteren. In onze nieuwste video delen wij drie belangrijke advertorial criteria voor bloggers.

Advertorial criteria voor bloggers

In ons netwerk hebben wij meer dan 200 bloggers, maar die zijn niet allemaal geschikt voor bijvoorbeeld jouw merk. Wij scheiden het kaf van het koren zodat we samen de perfecte advertorial kunnen creëren. Om erachter te komen welke bloggers voor jouw merk geschikt zijn kun je onze drie belangrijkste punten gebruiken. Sommige advertorial criteria voor bloggers liggen voor de hand, maar andere punten juist niet.

In deze video behandelen wij de volgende drie criteria:

  1. Unieke bezoekers per maand
  2. Branding
  3. Blog onderwerpen

Bekijk onze video voor de volledige uitleg en laat het ons zeker even weten of je er iets aan hebt gehad. Kom je er niet helemaal uit of geef je het vinden van de juiste bloggers liever uit handen? Dan kun je ons bereiken via info@bloggersandbrands.nl of bel ons via 06 30 38 13 80.

Vraagje? Antwoord!

Staat het antwoord op vraag of uitdaging er niet bij? Reserveer dan een plekje in onze agenda voor een Brand Babbeltje. No worries, no strings attached. Geboekt? Awesome! Vergeet niet om zelf te bellen naar ons kantoornummer. Die vind je in de bevestigingsmail. Wij zitten klaar om op de afgesproken dag en tijd de telefoon op te nemen. 

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Doorgaans reageren we binnen 48 uur op mails. 

Contact

Mail: info@bloggersandbrands.nl

Tel: 06 30 38 13 80

Zakelijke gegevens

KvK: 27360063
BTW: NL001176128B46
Algemene voorwaarden
Privacy protocol

© Bloggers and Brands sinds 2015