Project Description

Y Fair Productions richt zich onder andere op fairtrade en leven zonder afval. Met het Meet your zero waste blogger event dat plaatsvindt in oktober, wil Y Fair Productions samen met bloggers deze onderwerpen beter bespreekbaar maken. Tijdens het event kun je luisteren naar diverse sprekers, jouw favoriete blogger ontmoeten en van alles leren over de zero waist lifestyle. Uiteraard kun je zelf ook meedoen en meepraten over dit mooie onderwerp.

Doel

Met behulp van ons pr-team wil Y Fair Productions graag het event onder de aandacht brengen. Wij streven naar publicaties omtrent dit mooie event op relevante platformen, blogs, kranten en magazines. De zero waist lifestyle is een belangrijk onderwerp dat meer aandacht verdient. De juiste persrelaties, bezoekers en geïnteresseerden aantrekken is een groot doel.

Hoe doen wij dat?

Door het opstellen van een persbericht dat aansluit op relevante persrelaties. Middels het persbericht zullen wij het nieuws over het event verspreiden. Tevens zullen wij onze persrelaties aansporen om het event te bezoeken. Uiteraard zullen wij ook voldoende informatie en beeldmateriaal verzorgen voor publicaties.

Wat levert het op?

Publicaties door bloggers en (online) magazines die publiceren over de duurzame lifestyle. Hierdoor creëren wij meer aandacht voor het event. Tevens maken de publicaties het event bekend onder potentiële bezoekers, die anders nooit over het event hadden gehoord.

Review:

Publicaties

Editors

  • In de agenda van Bionieuws.nl
  • Mention van het Zero Waste Lifestyle event op de blog van Eva
  • Artikel over het event door Emmajohn.nl
  • Artikel over het event door Awkwardduckling.nl – pr-waarde €1250,-
  • Een tweet over het event door Tessa over haar artikel over het event