Project Description

Het ILT staat voor Inspectie Leefomgeving en Transport. Het ILT is erg belangrijk voor ons land. De inspectie bewaakt en stimuleert namelijk de wetten en regels, omtrent een veilige en duurzame leefomgeving en transport. Echter wil het team van het ILT ook zichzelf verder ontwikkelen, om zo nog beter hun taken uit te kunnen voeren. Bloggers and Brands werd daarom uitgenodigd om te spreken over een nieuwere vorm van communiceren genaamd vloggen. Spreken over vloggen doen wij graag en wij creëerden speciaal voor het ILT een presentatie op maat.

Doel

Het communicatieteam van het ILT informeren over vloggen. Tips en tricks delen over vloggen, zodat zij vloggen zelf kunnen inzetten om hun team en uitvoer van taken te verbeteren.

Hoe doen wij dat?

Bloggers and Brands maakte speciaal voor het ILT een presentatie over vloggen. Tijdens de presentatie vertelden wij over het ontstaan en de geschiedenis van vloggen. Uiteraard hebben wij ook informatie gedeeld over hoe je het beste kunt vloggen. Hoe je vloggen kunt inzetten binnen en/of voor een bedrijf. Maar ook hoe je vloggen kunt inzetten om een team nader tot elkaar te brengen. Tips over handige camera’s en hoe je het beste kunt filmen kregen onze luisteraars ook te horen.

Wat levert het op?

Onze presentatie over vloggen leverde praktische tips voor vloggen op. Waardoor onze luisteraars meteen aan de slag gingen met vloggen. Tijdens de presentatie kwamen de smartphones meteen tevoorschijn en werd er ‘on the spot’ gevlogt. Tevens had het communicatieteam van het ILT meteen inspiratie, motivatie en de kennis om zelf te starten met vloggen binnen hun eigen team.