Project Description

De Snuffelbox is perfect voor onze lieve hondenvriendjes. Het team achter de Snuffelbox zorgt ervoor dat je hond zich nooit verveelt. In de boxen vind je een mix van 100% natuurlijke traktaties, speeltjes, verzorgingsproducten en gadgets. Uiteraard past team Snuffelbox de inhoud aan op de grootte van je hond. Snuffelbox houdt zelfs rekening met eventuele allergieën. Zo heb je altijd iets lekkers en een nieuw speeltje achter de hand en hoeft jouw hond zich nooit meer te vervelen!

Doel

Het bekend maken van de limited edition dierendag Snuffelbox. Van deze box zijn slechts 1250 stuks beschikbaar en je moet er dus snel bij zijn als jouw hond er eentje wilt ontvangen. Voor Snuffelbox is het belangrijk dat mensen weten, dat je op dierendag de hond blij kunt maken met hun speciale box. Hiervoor wilde Snuffelbox graag een korte campagne inzetten, om de juiste persrelaties aan te kunnen spreken.

Hoe doen wij dat?

Middels een persbericht stellen wij de juiste persrelaties op de hoogte van de dierendag Snuffelbox. Daarnaast spreken wij diverse persrelaties aan voor barterdeals. Het betreft een korte campagne waarvoor wij ons concentreren op specifieke persrelaties, voor win-winsituaties en snelle resultaten.

Wat levert het op?

Publicaties en samenwerkingen met persrelaties die zich bezighouden met honden. Middels het persbericht kunnen wij redacties snel op de hoogte brengen van de dierendag Snuffelbox. Hierdoor hebben zij op tijd leuk nieuws voor hun artikelen over dierendag. Snuffelbox kan hierdoor de speciale dierendag box op een goede manier onder de aandacht brengen.

Publicaties

Editors

 1. Artikel naar aanleiding van ons persbericht op Beauty Daily 
 2. Een leuk artikel over de dierendag box door By Angela
 3. Unboxing artikel op Pinkit.nl – pr-waarde €425,-
 4. Een unboxing door Luca de hond op Lucadehond.nl
 5. Artikel over de Snuffelbox op Beautyill.nl
 6. Snuffelbox unboxing op Mellaah.nl – pr-waarde €193,-
 7. Unboxing artikel op Mamsatwork.nl  – pr-waarde €250,-
 8. Een leuk artikel en een video op Beautyspots.nl – pr-waarde €1250,-
 9. In de vlog van Beauty by Roos
 10. Hondjes Joep en Zoë pakten de Snuffelbox uit in deze video en dit artikel
 11. Hondje Scotty van Maikelsworld.nl liet ook zijn Snuffelbox zien
 12. Een mention in een artikel van Meisje-Eigenwijsje.nl en een review €250,-
 13. Instagram mention van Bien Schumacher
 14. Een mooie unboxing door Silkeblogs.nl
 15. Give away in samenwerking met Hart voor dieren magazine