Project Description

Ruelle Dluxe is een webshop waar je als echte fashionista heerlijk kunt shoppen. In deze webshop vind je namelijk de mooiste kledingstukken, die je niet in alle andere winkels vindt. Toch zijn alle kledingstukken on point en on trend. Dat komt omdat eigenaresse Steffanie Fränkel alle items hoogstpersoonlijk inkoopt. Tevens wordt alles wat je aanschaft, prachtig verpakt aan je deur aangeboden door de postbode. Je krijgt een heuse Dluxe shopervaring bij de Ruelle Dluxe webshop.

Doel

Het opbouwen en versterken van de relaties tussen klanten, bloggers, journalisten, stylisten, editors en Ruelle Dluxe. Ruelle Dluxe communiceert al het nieuws over de webshop online, naar klanten en invloedrijke personen in de online community. Goede online relaties zijn van belang om nieuws over de webshop snel, effectief en onder de juiste mensen (met name klanten) te verspreiden. Met als doel naamsbekendheid, vertrouwen en een hogere conversie.

Hoe doen we dat?

Middels het opbouwen van een perslijst en het benaderen van bloggers die aansluiten op de doelgroep van webshop Ruelle Dluxe. Onder andere door het verzenden van persberichten naar invloedrijke personen en bloggers, sterken wij de relaties aan. Tevens maken wij persoonlijk contact met bloggers binnen ons netwerk, om vervolgens langdurige samenwerkingen aan te gaan.

Wat levert het op?

Een vaste groep bloggers waarmee webshop Ruelle Dluxe een langdurige samenwerking kan aangaan. Publicaties over de kledingstukken uit de webshop, waardoor wij potentiele klanten kennis laten maken met de webshop. Naamsbekendheid en een vertrouwensband tussen (potentiele) klanten, die Ruelle Dluxe kleding bij hun favoriete bloggers voorbij zien komen.

Editors

Ourfavorites.nl

Koalabeautymama.nl

Lifestylebylinda.nl

Bloggers and Brands infographic