Project Description

Mineralissima, hét Nederlandse mineral make-up merk. Mineralissima specialiseert zich vanaf 2007 in hoogwaardige mineral make-up, van foundation tot lipgloss. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden met veel zorg vervaardigd in Nederland. Mineralissima produceert enkel mineral make-up zonder parabenen, parfum, chemicaliën of andere kunstmatige additieven. Hierdoor kun je bij dit prachtige merk terecht als je graag van natuurlijke cosmetica geniet. Vanaf 27 oktober 2015 is Mineralissima ook op de PETA cruelty-free cosmetics lijst te vinden. Dit houdt in dat je bij Mineralissima voor dierproefvrije make-up terechtkunt. 

Doel

Mineralissima heeft in oktober 2016 een nieuwe collectie pressed powders uitgebracht. Om deze mooie nieuwe collectie op de kaart te zetten wilde Mineralissima graag PR inzetten. Nog niet iedereen kent dit mooie merk waardoor naamsbekendheid een belangrijk doel is. Het verspreiden van het nieuws over de nieuwe collectie was de perfecte gelegenheid om hieraan te werken. Nieuwe persrelaties en publicaties creëren staan ook op de agenda voor dit mooie merk.

Hoe doen wij dat? 

Middels een persbericht, perspakketten en barterdeals konden wij snel het nieuws verspreiden over de nieuwe collectie. Middels onze goede persrelaties was het mogelijk om hun lezers en kijkers op de hoogte te stellen van Mineralissima. Omdat Mineralissima een natuurlijk en dierproefvrij merk is, hebben wij daar ook de persrelaties op uitgezocht. Relaties met een voorliefde voor merken zoals Mineralissima kregen de nieuwe producten om te testen.

Wat levert het op?

Deze campagne is nog niet afgelopen, maar leverde tot nu toe negen publicaties op met een minimale pr-waarde van €2.975,-.

Review:

Publicaties

Editors

 1. De nieuwe pressed powders op de blog van Yustsome.nl
 2. De pressed powders in een artikel van Beautyspots.nl – pr-waarde €1250,-
 3. Een mooie mention van Casaana
 4. Mooie mention van Babs op Beautybybabs.com – pr-waarde €1725,-
 5. Een mooi artikel op Ikhouvanbeauty.nl
 6. Een mention van ons persbericht op de blog van Hilde
 7. Een mention van Iris op haar blog Ikbenirisniet.nl
 8. In een artikel op Lifeaholic.nl 
 9. Een artikel over Mineralissima op Mindbodybeauty.nl
 10. Een review geschreven door Naoki.nl 
 11. Mention van ons nieuws uit het persbericht door Beauty daily blog
 12. De nieuwtjes uit ons persbericht op Choosebeautiful.nl
 13. Een review op Kimterstege.nl