Ontdek

het mediabureau

Bekijk onze resultaten

DE BESTE INFLUENCERS

Bloggers, vloggers en social media influencers die echt invloed hebben. Met de hand uitgezocht voor de beste advertorials en campagnes. Wij hebben voor elk merk een goede match.

Onze specialiteit

Het mediabureau van Bloggers and Brands is gespecialiseerd in online advertenties middels bloggers, vloggers en social media influencers. Ons netwerk bestaat uit meer dan 300 influencers, waardoor wij altijd de juiste match kunnen maken. Onze premium influencers voldoen aan een aantal punten waardoor u verzekerd bent van goede advertorials ofwel content.

De content die onze bloggers maken bestaat uit geschreven artikelen voorzien van beeld, film en/of audiomateriaal. Onze vloggers maken video’s met uw merk en/of product als onderwerp. Tevens verzorgen wij ook social media campagnes waarvoor onze social media influencers origineel beeld en audiomateriaal maken.

Bekijk bloggers

Premium influencers

Bloggers and Brands werkt enkel met premium influencers, waardoor wij fantastische advertenties kunnen garanderen. Deze online advertenties kun je bijvoorbeeld inzetten voor naamsbekendheid, SEO, het genereren van traffic en het aanspreken van potentiële klanten. Omdat het opzetten een goede advertentie campagne tijd en aandacht vraagt, verzorgt Bloggers and Brands de volgende services.

Campagnes

• Analyse, advies en strategie
• Adviesselecties voor influencers
• Campagne concepten
• Persbericht
• Maandelijkse PR en mediawaarde rapporten

Coördineren

• Campagne planning
• Briefing opstellen en verzenden
• Influencers begeleiden
• Redigeren van advertenties

Bekijk social influencers

Realistische resultaten

Als mediabureau stellen wij graag realistische doelen op. Wij bekijken per merk wat er haalbaar is en hoe wij dat het beste kunnen vormgeven. Onze influencers creëren samen met ons maatwerk zodat elk merk van de perfecte advertorials voorzien wordt. De resultaten meten wij o.a. middels Clipit, een extern bedrijf waar wij vanaf het begin mee werken. Clipit houdt voor ons alle mentions, het crossmediale bereik, het sentiment, de branding en de pr-waarde bij.

Wij verzorgen elke maand een rapport zodat jij als merk precies kunt zien wat de investering heeft opgeleverd. Uiteraard krijg je er van ons ook een samenvatting bij zodat je niet het gehele rapport hoeft door te nemen. Een rapport kan namelijk best groot worden door alle mentions die door de advertorials ontstaan. Wil je graag meer weten over onze manier van ROI meten? Neem dan contact met ons op, want wij laten je graag zien wat je kunt verwachten.

Bekijk vloggers
0
Premium bloggers
0
Social influencers
0
Vloggers
0
Influencers in het netwerk

Maak Een Afspraak

Wij zijn elke werkdag te bereiken per mail en telefoon. Bij ons ben je altijd welkom voor advies. Wij kijken graag hoe wij jouw merk het beste kunnen helpen. Je kunt ons ook bellen als je snel aan de slag wilt. We nemen dan meteen alle wensen met je door.