In 2017 kun je als beauty, fashion of lifestyle merk niet meer zonder Instagram. Als media en pr-bureau verzorgt Bloggers and Brands daarom niet alleen Instagram content, maar ook strategieën en planningen. Veel merken komen bij ons terecht omdat het toch best lastig is om de juiste strategie en planning op te zetten. Tijdens deze workshop leer je daarom hoe je een basis strategie voor Instagram kunt opstellen. De Instagram workshop vindt plaats op ons favoriete kantoor HNK in Den Haag. Hier ben je op vrijdag 3 maart 2017 van 13.00 tot 18.00 van harte welkom voor de Instagram workshop.

instagram workshop

De workshop

Deze workshop is geschikt voor merken en hun medewerkers die net beginnen met Instagram en graag de basis willen leren. Je krijgt handige tips, tricks en adviezen mee geschikt voor jouw beauty, fashion of lifestyle merk. Wij gaan de volgende onderwerpen bespreken:

1. Instagram voor bedrijven
2. Instagram profiel instellen voor bedrijven
3. Branding op Instagram zoals style en hashtags
4. ROI, doelstellingen en statistieken
5. Wat je wel en niet moet doen op Instagram

Tijdens het tweede deel van de workshop gaan wij praktisch aan de slag. Je gaat met behulp van Bloggers and Brands de volgende vragen beantwoorden:

1. Wat wil je bereiken op Instagram?
2. Wie is jouw doelgroep?
3. Wat is de boodschap van jouw merk?
4. Wanneer is jouw doelgroep online?
5. Wat is de juiste content en Instagram feed?

Als laatste zetten wij een weekplanning voor content op zodat je na de workshop meteen aan de slag kunt met Instagram voor jouw merk.

Wat levert het op?

Voldoende kennis, tips en tricks gericht op Instagram voor merken en bedrijven. Een basis strategie en planning voor het Instagram account van jouw merk. Tijd om vragen te stellen over Instagram en hoe je dat het beste kunt inzetten.

Uiteraard word je de hele middag van eten, hapjes en drankjes voorzien. Iedere deelnemer wordt voorzien van een notitieboek en een pen zodat je meteen kunt werken aan de strategie en planning. Wij raden je aan om een laptop en telefoon meenemen zodat wij direct aan de slag kunnen met Instagram. Er is gratis wifi beschikbaar in ons kantoorpand evenals voldoende stopcontacten voor alle apparaten.

Tickets

Je kunt enkel aan deze workshop deelnemen door een ticket aan te schaffen voor 26 februari via Eventbrite. Er zijn slechts vijftien kaarten beschikbaar waarvan vijf early bird tickets.

  • Early bird tickets zijn tot 23 januari beschikbaar
  • Reguliere tickets zijn tot 26 februari beschikbaar

Wie: Vijftien deelnemers van beauty, fashion of lifestyle merken
Waar: HNK kantoor in Den Haag
Wanneer: Vrijdag 3 maart 2017 van 13.00 tot 18.00

Vragen over de Instagram workshop? Stuur ons dan zeker even een mail via info@bloggersandbrands.nl of bel ons via 06 30 38 13 80.