Bloggen is niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Met name het technische gedeelte van een blog kan best lastig zijn. Want hoe kom je nou aan een goed domein en moet je nu voor Blogspot of WordPress kiezen? Wij raden alle bloggers een eigen domein en WordPress aan. Via Rodney.it hebben wij daarom een goede deal voor (startende) bloggers geregeld. Als blogger krijg je het eerste jaar een gratis domein en WordPress installatie.

gratis domein

Wij zijn zelf namelijk heel blij met Rodney, die ons o.a. met de WordPress installatie heeft geholpen. Ondertussen draaien er verschillende blogs in ons bloggers netwerk op de diensten van Rodney. Wij zijn heel tevreden met Rodney en willen graag dat ook jij met plezier kan bloggen. Rodney helpt je namelijk met al je vragen en doet dat lekker snel. Via Bloggers and Brands krijg je nu een super goede deal, waardoor je niet al te veel geld kwijt bent aan je blog.

gratis wordpress installatie

Via de site van Rodney.it kun je de gewenste domeinnaam en blog aanvragen. Met de kortingscode Bloggers and Brands, krijg je het eerste jaar een domeinnaam .nl/.com gratis en wordt WordPress gratis voor jou geïnstalleerd. Heb je er daarna nog vragen over, dan kun je terecht bij het team van Rodney. De aanbieding en kortingscode zijn t/m 31 december 2015 geldig. Rodney.it behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen m.b.t. deze deal. Jouw nieuwe blog kun je via dit formulier aanvragen.

Laat het ons weten wanneer jouw blog online staat, wij nemen graag een kijkje!

rodney.it