Welkom op onze event pagina. Hier vind je al onze workshops, trainingen en consults. Wij organiseren regelmatig events speciaal voor merken en bedrijven, maar ook voor influencers zoals bloggers en vloggers. Deze bieden wij graag aan zodat onze klanten en influencers ten alle tijden hun kennis en expertise kunnen verbeteren. Heb je een vraag over een van onze events, neem dan zeker contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Consult

Een consult is perfect voor merken die niet weten waar zij moeten beginnen. Voor merken die slechts een enkele vraag hebben of heel gericht willen werken. Een consult bij Bloggers and Brands duurt een uur, waarin je al onze aandacht krijgt. Je kunt vooraf je vragen doorgeven zodat wij tijdens het consult meteen antwoorden voor je hebben. Bevallen onze tips, tricks en adviezen? Of wil je graag dat wij je helpen bij de uitvoer van jouw plannen? Dan kun je ons na het consult voor de langere termijn inzetten.

Ons media en pr-bureau is gespecialiseerd in beauty, fashion en lifestyle merken in het midden en hoogsegment. Alle merken en bedrijven binnen deze branches zijn van harte welkom voor een privé consult. Tijdens een consult krijg je een uur van onze tijd. Binnen dit uur krijg je de volledige aandacht van een van onze experts, waarin je de volgende services van ons krijgt:

  • Een lekker kopje thee of koffie
  • Een korte uitleg over PR, social media of influencer marketing
  • Antwoorden op al jouw vragen
  • Advies over welke services het beste aansluiten op jouw merk
  • Praktische tips en tricks

Klinkt goed, vind je ook niet? Boek een ticket via Eventbrite en kom bij ons langs voor een privé consult.

Workshops

In 2017 kun je als beauty, fashion of lifestyle merk niet meer zonder Instagram. Als media en pr-bureau verzorgt Bloggers and Brands daarom niet alleen Instagram content, maar ook strategieën en planningen. Veel merken komen bij ons terecht omdat het toch best lastig is om de juiste strategie en planning op te zetten. Tijdens deze workshop leer je daarom hoe je een basis strategie voor Instagram kunt opzetten.

De workshop

Deze workshop is geschikt voor merken en hun medewerkers die net beginnen met Instagram en graag de basis willen leren. Je krijgt handige tips, tricks en adviezen mee geschikt voor jouw beauty, fashion of lifestyle merk. Wij gaan de volgende onderwerpen bespreken:

1. Instagram voor bedrijven
2. Instagram profiel instellen voor bedrijven
3. Branding op Instagram zoals style en hashtags
4. ROI, doelstellingen en statistieken
5. Wat je wel en niet moet doen op Instagram

Tijdens het tweede deel van de workshop gaan wij praktisch aan de slag. Je gaat met behulp van Bloggers and Brands de volgende vragen beantwoorden:

1. Wat wil je bereiken op Instagram?
2. Wie is jouw doelgroep?
3. Wat is de boodschap van jouw merk?
4. Wanneer is jouw doelgroep online?
5. Wat is de juiste content en Instagram feed?

Als laatste zetten wij een weekplanning voor content op zodat je na de workshop meteen aan de slag kunt met Instagram voor jouw merk.

Wat levert het op?

Voldoende kennis, tips en tricks gericht op Instagram voor merken en bedrijven. Een basis strategie en planning voor het Instagram account voor jouw merk. Tijd om vragen te stellen over Instagram en hoe je dat het beste kunt inzetten.

Uiteraard wordt je de hele middag van hapjes en drankjes voorzien. Iedere deelnemer wordt voorzien van een notitieboek en een pen zodat je meteen kunt werken aan de strategie en planning. Je kunt ook je laptop en telefoon meenemen zodat wij direct aan de slag kunnen met Instagram. Er is gratis wifi beschikbaar in ons kantoorpand.

Restitutie voorwaarden

– Bij annulering tot twee weken voor aanvang: 100% restitutie
– Bij annulering tot 1 week van tevoren: 50% restitutie
– Bij annulering korter dan een week van tevoren: geen restitutie