Wat hebben wij vandaag een leuke ochtend gehad bij Strictly business radio. Bloggers and Brands was te gast bij Claire Van Vrijberghe de Coningh en Edo Peters van Rosa digitaal, voor een interview bij strictly business radio. Samen met drie andere ondernemers mochten wij van alles vertellen over onze onderneming. In deze aflevering kwam het ontstaan van Bloggers and Brands aan bod, maar ook hoe een blog campagne in zijn werk gaat. Wij bespraken ook wat iemand een goede influencer maakt en wat je er allemaal voor moet doen?

strictly business radio

Het was een heel leuk gesprek en wij hebben weer veel inspiratie opgedaan door de andere ondernemers. Zo hebben wij kennis gemaakt met Willemijn en Jane van House of awareness en Paulina van God Box. Claire onze radio host, heeft zelf ook een heel interessant bedrijf. Zij matched ondernemers met elkaar voor vruchtbare samenwerkingen. Haar netwerk is erg sterk en zij weet als radio host de juiste vragen te stellen.

Als laatste was haar collega Edo van de scherpe vragen. Hij voelde ons eens goed aan de tand met verassende stellingen. Wij hopen dat je van deze uitzending kan genieten, want wij hebben het heel erg leuk gehad tijdens het maken. Wij willen in ieder geval Claire en Edo bedanken voor hun uitnodiging, de leuke tijd en de mooie opname. Luister dus snel naar deze fantastische radioshow om meer over Bloggers and Brands te leren.